Astrofun

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu BERBEC

 

Se poate să vă alăturați unui grup ca să vă puneți în valoare priceperea și să vă uniti forțele că să reușiți ce v-ați propus.

E posibil să luați parte la un eveniment care vă pune în valoare niște calități și care or să vă fie apreciate de un public larg, de data asta față de alte dați.

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu TAUR

 

Ați putea petrece o după amiază tihnită la voi acasă, dar poate aveți și ceva gustos la cină și-i invitați pe un frate, soră.

Poate aveți o petrecere în deplasare, vă duceți în vizită la niște rude ca să vă bucurați împreună de reușitele lor, și de ale vostre, că și voi ați repurtat niște succese.

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu GEMENI

 

Vi se lansează invitația de a ieși cu câțiva dintre prieteni și dacă nu vă împiedică nimic o să vă duceți.

O să scoateți niște bani din buzunar ca să le oferiți alor voștri o zi de relaxare, să vă distrați cum știți că le place și lor și vouă.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu RAC

 

E posibil să vină un musafir de la drum lung, dacă nu plecați pe nicăieri și să vă facă mare plăcere să-l revedeți.

Se pare c-or să vă răsfețe și pe voi cei care vă iubesc, și e clar că nici voi nu o să vă lasați mai prejos și o să fie un prilej de a aduce un plus de armonie în relațiile cu cei din jur.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu LEU

 

Se poate să vă duceți într-o vizită, dacă nu cumva e o cununie religioasă în cadru restrâns.

O discuție serioasă cu partenerul de suflet o să vă readucă la subiectul căsătorie și dacă o să vă puneți de acord acest lucru o să se întample în curând.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Poate vă consultați cu familia ca să primiți un sfat referitor la jobul pe care s-ar putea să-l acceptați dacă zic și ai voștri.

Se poate să faceți o plimbare dus-întors la munte, să se dea cu schiurile, cu săniuță copiii, că vor să profite de zăpadă, acolo unde se mai găsește.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

Se poate să vi se facă cunoștință cu cineva care e interesat de o relație de cuplu, ca și voi și să și iasă ceva frumos.

O să fiți bucuroși de oaspeți daca nu sunteți voi invitați pe undeva și o să dați deoparte stresul și efortul de peste săptămână, să vă destindeți la o parolă cu musafirii.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu SCORPION

 

Poate se reia în discuție subiectul – casă – pentru o mutare, poate vindeți o casă ori un teren, sau primiți una în dar.

Apar, din senin, niște oameni care or să vă țină companie, că le-a fost dor de voi și poate vă faceți program și pentru următoarea perioadă.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

O să ieșiți mai des la o socializare și poate veți găsi o modalitate de a vă petrece într-un mod plăcut timpul liber.

Vă faceți planuri de afaceri și vedeți ce e cel mai rentabil pentru voi că ați putea lucra în paralel cu serviciul și să câștigați bani, că se vor lega frumos lucrurile.

 

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

Se poate să vă preocupe un nou look și să vă alegeți din magazine, daca vă duceți la shoping, lucrurile de care aveți nevoie, sau din fața calculatorului.

E animație la voi, poate apareți pe scena socială, lansați la apă un proiect sau altcineva dintre ai voștri se bucură de un succes și sărbătoriți, să nu treacă neobservat momentul.

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

Aveți de luat o decizie importantă și o să vă sfătuiți și cu ai voștri sau doar cu partenerul de cuplu și o să le-o comunicați.

Poate aveți o întălnire de familie, poate pentru că e ziua voastră de sau că ați programat un prânz cu toți ai voștri, în special tradițional.

Horoscop 13 februarie, cu Neti Sandu PEȘTI  

Vă scoate cineva la o plimbare, la o cafea că aveți multe în comun și e de explorat o astfel de relație, de compatibilitate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *