Astrofun

Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu

HOROSCOP 13 IUNIE BERBEC
E bine să îndrăzniți că lucrurile vă reușesc și le veți fi de ajutor și celor din jur. Păreți interesați de niște studii și o să vedeți și care e perspectiva ca să puteți practica o meserie care să v-aducă și bani și faimă, nu mai puțin.

HOROSCOP 13 IUNIE TAUR
E o atmosferă mai relaxată la slujba și ca atare o să aveți rezultate de top c-aveți și susținerea colectivului. E animație la voi, o să faceți o schimbare de look și totul o să pară ușor și frumos. O să fie armonie în viața voastră și nu mai trebuie altceva decât s-o păstrați.

HOROSCOP 13 IUNIE GEMENI
E bine să le cereți șefilor niște înlesniri, zile libere și alte mici favoruri ca să munciți cu mai multă tragere de inimă. Se poate să prelungiți o colaborare cu cineva care a ținut pasul cu voi și o să mai puteți câștiga împreună bani și alte avantaje.

HOROSCOP 13 IUNIE RAC
O s-aveți multă treabă, ce-i drept, dar o să vă prindă bine să vă faceți și un control medical, preventiv. O să faceți tot posibilul să vă luați ce vă trebuie, să le asigurați și alor voștri ce și-au dorit că o să fie o săptămâna încărcată și vreți să vă achitați de toate obligațiile.

HOROSCOP 13 IUNIE LEU
O să aflați de ce a lipsit de la-ntâlnire cineva în care va puseserăți mari speranțe și o să reglați situația. Se pare c-o să-ncheiati o situație, poate fi și un proces și-or să vă fie recunoscute drepturile , că s-or fi strecurat multe greșeli, inexactități.

HOROSCOP 13 IUNIE FECIOARĂ
Se poate să-ncepeti pregătirile pentru un party mai pretențios, o nuntă ori un botez, cu prieteni și rude. Vă faceți planuri de relansare în carieră, poate ieșiți pe piață cu ceva nou sau aduceți unele îmbunătățiri unui produs mai vechi cu care o să dați lovitura, de data asta.

HOROSCOP 13 IUNIE BALANȚĂ
Poate-ați strâns bani ca să plecați în concediu și mai dați și peste o oferta specială și-i faceți o surpriză partenerului de cuplu. O să fiți din nou atrași de un domeniu de studiu, poate vă căutați o școală, cursuri, ca să șțiți dacă vă-ncumetați, sau nu – depinde și durata. și dacă e online.

HOROSCOP 13 IUNIE SCORPION
O să faceți rost de bani pentru o plecare, fie la sfârșit de săptămână, fie în vacanță, poate un extrajob să fie sursă. Se pare c-o s-aveți o comunicare mult mai bună cu anturajul, ieșiți mai des, iar dacă n-aveți partener de cuplu e posibil să-ntâlniti pe cineva atrăgător.

HOROSCOP 13 IUNIE SĂGETĂTOR
Apare cineva care va poate face viață mai frumoasă, dar trebuie să-i dați voie și să nu fiți căsătoriți. Sunt oameni tineri care vor să colaborați atât în plan profesional, cât și personal și o să vă aventurați în tot felul de experiențe revigorante.

HOROSCOP 13 IUNIE CAPRICORN
O să vă descoperiți o nouă pasiune și o să aveți un alt vibe și stima de sine va fi la cota maximă. O să investiți niște bani în casă, aduceți unele îmbunătățiri că să vă bucurați de un plus de confort că v-ați luat cu alte treburi și de casă nu v-ați mai făcut timp.

HOROSCOP 13 IUNIE VĂRSĂTOR
Poate vă pregățiți de o aniversare, un botez, e mobilizare serioasă în familie și o să vă descurcati fără probleme. Se poate să-ncepeți o relație cu cineva care să vă completeze frumos și să vă adaptați traiului în doi, că nu prea e genul vostru să fiți așezați la casă voastră, dar acum e altceva.

HOROSCOP 13 IUNIE PEȘTI
Se poate să plecați cu grupul de prieteni într-o excursie la sfârșitul săptămânii, e o întrunire care necesită niște pregătiri prealabile. Vă puteți asocia cu cineva ca să dați drumul unui proiect și o să meargă treaba bine c-o să pună toată lumea umărul, că interesul e reciproc.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *