Astrofun

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fler juridic astăzi. Cu alte cuvinte, ne prindem de o chichiță care ne poate rezolva niște probleme. Și comunicăm cu tact. O zi minunată, dacă știm să ne bizuim pe ceilalți sau să comunicăm cu ei.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, importante sunt întâlnirile pe care le au și felul în care comunică, pentru că din aceste dialoguri desprind soluțiile privind acte sau bani.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii sunt foarte interesați de bani și ies din muncă. Dar la muncă poate nu ar fi rău să mai citească un contract sau să-și știe drepturile. Pentru că de acolo scot bani.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Și la Gemeni, aspectele bune indică istețime. Dacă au răbdare să reflecteze la o problema găsesc sigur soluțiile și întorc lucrurile în favoarea lor.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, aspectele bune indică răbdare. Să nu se grăbească să accepte o propunere sau să aprobe pe cineva sau să promita ceva.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Și pentru Lei ziua aduce tact și înțelepciune. Ascultă cu atenție și cu profunzime o persoană căreia îi dau niște sfaturi minunate. Și asta le crește lor încrederea în sine.

Horoscop 13 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare ziua bună se cunoaște în buzunar. Se discuta mult despre bani, pot primi propuneri foarte bune și, întradevar, se umflă pușculița.

Citește mai mult pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *