Astrofun

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu

Horoscop 13 mai BERBEC
Poate dați o fugă în străinătate și mai uitați de stresul cotidian, luați o gură de oxigen și vă-ntoarceși duminică.

Un vibe de zile mari, cam așa o să arate starea voastră de spirit nu numai acum, ci și în următoarele luni, că Jupiter v-aduce o infuzie de energie și fericire.

Horoscop 13 mai TAUR

Vi se fac promisiuni de bani, poate dacă intrați într-o afacere care să aibă o finanțare că lumea și nevoie de bani aveți.

O să reglați o situație financiară, achitați rate, facturi, scăpați de restanțe ca să începeți proiecte noi, c-aveți o agendă încărcată.

Horoscop 13 mai GEMENI

E momentul să vă-ngrijiti de sănătate, să faceți un set de analize medicale, să vă asigurați că e totul sub control.

Se pare c-o să primiti niște atenționări că ați omis niște lucruri și va trebui să remediați situația ca să nu încasați vreo amendă sau o reziliere de contract.

Horoscop 13 mai RAC

Vă invită cineva în alt oraș și v-ar prinde bine o escapadă turistică și o să fiți fresh de luni încolo.

Poate plecați pe undeva ca să vă limpeziți gândurile, poate faceți și mișcare, îi luați și pe copii și o să vă remontați, după o perioadă de stres.

Horoscop 13 mai LEU

Poate sunteți pe picior de plecare, o fi vreun eveniment prin țară pe undeva și o să vă duceți c-aveți nevoie de un respiro.

Vi se legalizează un act, poate vă cumpărați o casă, ori poate primiti o donație și se-ntâmplă totul la notar, cu vreun martor, se pare c-o să vă bucurați de niște beneficii.

Horoscop 13 mai FECIOARĂ

Insistă cineva să vă întâlniți, dar se poate să cereți o amânare dacă plecați într-o stațiune de agrement.

O să luați niște bani și o să dați iama prin magazine, c-aveți de făcut aprovizionare poate și pentru că luați cu voi provizii acolo unde-o să plecați, la relax.

Citește continuarea pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *