Astrofun

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi plutoniană astăzi, tăiem în carne vie sau scoatem din rădăcină o problemă.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, mai ales în legătură cu drepturile lor financiare, relația cu șefii sau decizii mari pe care le iau, sunt foarte fermi și reușesc.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, ziua poate aduce ciocniri cu autoritățile, niște funcționari mai încăpățânați pe care îi pot lămuri în cele din urmă, cu insistență.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, o salvare binevenită sau cheia unei salvări, o soluție medicală sau financiară care le pică foarte bine acum și merg pe această soluție.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, curajul de a își afecta imaginea publică prin decizii foarte mari pe care le iau, dar care sunt foarte sănătoase pentru ei și poate trebuia să le ia de mult, mai ales în relații.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii își reorganizează viața, au alte priorități, își dau seama că sănătatea este importantă și fac lucrurile în propriul lor stil. Se ghidează după ce le spune inima, sufletul în acest moment că trebuie să facă spre binele lor.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, ziua aceasta plutoniană aduce curajul de a-și arăta, ilustra talentele, capacitățile, opiniile, opțiunile și asta în numele dreptății, adevărului sau de dragul cuiva și a unei dreptăți pe care vor să o facă.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, ziua plutoniană face regulile în casă. Balanțele se impun mai ales în viața personală sau își dau seama foarte clar ce nu merge bine, unde sunt fisurile, ce au făcut greșit, dar și ce este de efect în mediul în care ele trăiesc și iau măsuri. Înțeleg, pe de de altă parte, cauzele lucrurilor care nu funcționează.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, o zi plutoniană care le dă multă anduranță, insistență la frecuşuri și dificultăți birocratice. Și dacă au răbdare, în a doua jumătate a zilei, pot viza un succes.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Săgetătorii sunt preocupați de bani și găsesc o cale ușoară de a pune mâna pe ei, în sensul că găsesc o oportunitate de a-și vinde foarte bine talentele și experiența profesională.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii pur și simplu se schimbă, se transformă, fac o muncă cu ei înșiși, de fapt și toată săptămâna pledează pentru asta. Așa că această zi plutoniană poate fi transformatoare pentru ei.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii pot renunța la ceva, ceva ce nu le face bine la sănătate sau o atitudine ori un ticuri, un viciu care nu-i ajută să funcționeze bine în acest moment.

Horoscop 14 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Pești se pot baza pe o persoană, mai ales la început de zi, o persoană pe care o știu și la care apelează pentru un sfat important. În a doua jumătate a zilei au nevoie de singurătate pentru a reflecta. Atenție, cei care fac drumuri să fie un pic mai prudenți!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *