Ai grija

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
La Berbeci, începutul e minunat, dar după-amiază pot fi un pic mâhniți dacă au sentimentul că doar ei dau și nu prea primesc. Lucrurile nu stau chiar așa, e nevoie de rezonabilitate.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii au tot felul de lucruri de făcut și încearcă să mulțumească pe cei din jur, mai ales în prima parte a zilei Nu prea le sunt răsplătite serviciile, dar uneori nu facem pentru răsplată lucruri bune.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
O zi care aduce idei frumoase și dorința de experiență inedită. De aceea ar fi bine să petreacă alături de persoane iubitoare și să facă lucruri pe care nu le-au mai încercat până acum.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Racii poate au nevoie să se dezmorțească, deci încep ziua un pic mai târziu şi mai ales după-amiaza pot avea parte de călătorii minunate sau de întâlniri fascinante.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
La Lei, tot felul de drumuri pe care le fac în prima parte a zilei, însă au nevoie de odihnă și e bine să nu aibă sarcini dificile după-amiaza.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
O zi care aduce discuții profunde cu persoane de încredere, Fecioarele fac investigații sau cercetează și citesc, pentru că au nevoie de niște răspunsuri.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Balanțele sunt foarte practice și ar vrea ca alții să cheltuiască pentru beneficiul lor. Se poate întâmpla și asta, dacă știu să dea sfaturi care le sunt răsplătite.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii au o intuiție foarte bună, mai ales în a doua jumătate a zilei. Ea funcționează atât în relații, cât și în relații, pentru că mintea le este tot acolo.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
La Săgetători, ziua este aducătoare de liniște și pace. Foarte bună zi și pentru sănătate, dacă știu sau dacă vor să se gândească și la asta. Au nevoie să-și încarce bateriile.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
La Capricorni, accentul cade pe prietenii, poate le prinde bine o discuție sau să se deconecteze alături de persoane tonice de la care mai prind și un sfat de viață binevenit.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii au sarcini azi și nu puține, au de făcut lucruri foarte serioase și se pare că au și chef pentru asta, dar se suprasolicită.

Horoscop 14 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Pești, discuții foarte produnde cu persoane foarte apropiate, legate de probleme mari ale vieții, existențiale sau dificultăți serioase și au nevoie să apeleze la toată înțelepciunea și experiența lor pentru a ajuta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *