Astrofun

Horoscop 14 mai, cu Neti Sandu

HOROSCOP 14 MAI 2022 BERBEC

O să aflați noutăți care să vă alimenteze speranța că viața voastră sentimentală se va anima pentru că apare cine trebuie. O să vă facă o surpriză cineva care v-a dus dorul și o să vină pe la voi sau vă dă întâlnire în oraș, să petreceți câteva ore împreună.

HOROSCOP 14 MAI 2022 TAUR

O să faceţi o trataţie fie de ziua voastră de naştere, fie să bifați o reuşită legată de serviciu, ori de scoală. Sunt câteva momente festive la care ați vrea să ajungeţi și-n funcţie de timp o să decideţi la cine-o să vă duceți și în ce companie.

HOROSCOP 14 MAI 2022 GEMENI

Poate v-ați făcut rezervare la un teren de sport, ca să faceți o plăcere și copiilor, și-o să fie un beneficiu pentru toată lumea. Vă puteți face cadou o ieșire la aer curat, la malul mării sau la pădure și o să vă meargă la suflet plimbarea, că v-o fi ajuns oboseala.

HOROSCOP 14 MAI 2022 RAC

Se poate să vină cineva în vizită și să vă mai destindeți la un pahar de vorbă, vă mai vin și idei de afaceri. Vă puteţi deplasa cu ușurință, numai să vreţi, că sunteţi foarte legați de casă și preferați să-i chemați pe niște prieteni la un grătar decât să călătoriți.

HOROSCOP 14 MAI 2022 LEU

Vi se propune o ieşire cu prietenii și disponibiliate aveți și are și cine să vă însoțească, să fiți și în cuplu. Poate plecați într-o scurtă vacanță, c-aveți undă verde la călătoriile lungi și vă gândiți și la un concediu mai consistent și alegeți o destinație prin lume, undeva.

HOROSCOP 14 MAI 2022 FECIOARĂ

E posibil să revină cineva de care v-ați separat și o să aveți o discuție serioasă ca să puneți lucrurile la punct că se mai poate salva relația. O să cheltuiți nişte bani c-aveți de luat cadouri, că vă duceți la o zi aniversară, ori e o nuntă și o să vă pregătiți de la A la ZET cu tot ce trebuie.

HOROSCOP 14 MAI 2022 BALANŢĂ

Se poate să-ntâlniți într-un grup de cunoscuți pe cineva care poate deveni partener de viață, dacă n-aveți pe nimeni. Vine cineva care o să vă facă să uitați de stress, rate și obligații de tot felul și o să vă relaxați stați la povești, vă plimbați, vă-ntrețineți frumos.

HOROSCOP 14 MAI 2022 SCORPION

Poate mai faceți un pas spre consolidarea unei relații care să vă completeze frumos că simțiți că lucrurile merg în direcția portivită. Se poate să aveți o discuție-ntre patru ochi cu cineva care e amator de un parteneriat de afaceri și vedeți în ce consta colaborarea și dacă vă convine.

HOROSCOP 14 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Se poate să vă atragă o activitate deconectantă, un hobby și o să descărcați acolo toate acumulările negative, tensiunile. O să vă bucurați de un semn din partea cuiva care nu v-a uitat și incă mai sperați că v-ați putea reface viața conjugală, s-aveți o familie.

HOROSCOP 14 MAI 2022 CAPRICORN

E bine să faceți o verificare a mașinii dacă plecați la drum, să nu fie ceva fragil și să rămâneți în pană și de acte să aveți grijă. Poate veți petrece weekendul departe de casă, într-un decor de vis, pare să fie confort și să sărbătoriți ceva – motive se găsesc oricând.

HOROSCOP 14 MAI 2022 VĂRSĂTOR

O să vă vină inima la loc, odată cu şoşoirea acelei persone care v-a acaparat gândurile, imaginația- și o să știți cum stați. V-au lipsit prietenii, grupul cu care aveați diverse activități, dar acum se poate repune pe tapet o escapadă turistică la malul mării sau la munte pe undeva.

HOROSCOP 14 MAI 2022 PEŞTI

O întrunire cu o echipă cu care-aveți ceva în comun, o pasiune, un sport. Se poate să vă coopteze cineva în particular, să vă implicați într-o acțiune care să v-aducă un beneficiu de imagine și eventual și bani.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *