Astrofun

Horoscop 14 martie, cu Neti Sandu. Fecioarele își întemeiază o familie și își iau casă

Horoscop 14 martie BERBEC

O să faceți un bilanț să vedeți ce treburi v-au rămas neîncheiate și să le dați de capăt, în sfârșit, s-o luați de la zero, cu forțe proaspete.

O să vă dați întâlnire cu niște posibili colaboratori ca să dați drumul unui proiect care v-ar aduce beneficii, dar o să fie și cu muncă multă, cam de prin luna mai.

Horoscop 14 martie TAUR

Or să insiste niște oameni să vă alăturați cauzei lor, o fi un proiect de amploare și o s-aveți partea voastră de contribuție.

Se poate să vă luați diverse lucruri pentru casă, să modernizați interiorul, să-l faceți și mai funcțional și pe cât posibil cu bani puțini, c-o să prindeți reduceri.

Horoscop 14 martie GEMENI

Se poate să primiti o recompensă, să vă fie apreciată munca și să vă dezvoltați frumos afacerea, poate vine vreo finanțare.

Poate aveți de gând să plecați cu treabă pe undeva sau doar la distracție, în vizită la rude sau la prieteni în weekend și vă interesați unde-o să locuiți câteva zile, dacă nu stați la cunoscuți.

Horoscop 14 martie RAC

Se poate să semnați niște acte la notar, să legalizați o situație și să vă fie recunoscute niște drepturi.

E posibil să vină bani, dar să trebuiască să achitați rate și facturi, încât să mai scoateți și de la economii ca să fiți cu toate cheltuielile la zi, fără restanțe.

Horoscop 14 martie LEU

O să le cereți șefilor să-și respecte promisiunile și să vă pună la dispoziție acele lucruri de care-aveți nevoie pentru o muncă de calitate.

Se fac presiuni să dați zor să-ncheiați niște lucrări, ca să se clarifice o situație și să vă puteți vedea de restul treburilor, c-aveți planuri mari, să dați lovitura în afaceri.

Horoscop 14 martie FECIOARĂ

Sunteți pe punctul de a vă-ntemeia o familie, să vă luați o casă ori să vă reorganizați acasă, să vă extindeți.
O să puteți răsfoi oferte de lucru și o să vă fixați asupra unei care vi se potrivește, stabiliți condițiile, negociați până obțineți ce v-ați propus.

Horoscop 14 martie BALANȚĂ

O să vă ocupați de casă și de familie mai mult – în perioada asta ca să rezolvați niște probleme mai vechi.

Se observă o reușită în plan profesional și o să faceți progrese, poate vă mai luați și altceva de lucru ca să câștigați mai mulți bani.

Horoscop 14 martie SCORPION

Veți mai aduce unele îmbunătățiri în locuință și-o să mai eliberați spațiul de lucrurile pe care nu le mai folosiți, cine știe de când.

Dați dovadă de inspirație, poate-ncepeți o activitate care să vă aducă o stare de spirit și mai bună și să dați randament bun la slujbă.

Horoscop 14 martie SĂGETĂTOR

O să refaceți punțile de comunicare cu rudele apropiate și-o să le veniți și în ajutor, la o adică, dacă vă roagă ceva.

Poate o să vă interesați de o locuință nouă, de un credit bancar și urmăriți ofertele până găsiți ceva pe gustul vostru – trebuie s-aveți răbdare.

Horoscop 14 martie CAPRICORN

Sfera intelectuală e activată frumos și o s-aveți rezultate de top la școală, la examene și la tot ce ține de comunicare.

Ar avea de unde să vină niște bani și o să semnați chiar un contract avantajos și pe termen lung. Volumul de muncă o să fie cam mare, dar e în stilul vostru.

Horoscop 14 martie VĂRSĂTOR

Se poate să obțineți un împrumut și să vă luați ori casă ori mașină, dacă nu cumva e pentru niște îmbunătățiri în casă.

Se poate să luați bani din mai multe surse și să faceți și niște cheltuieli, dar mai ales să faceți o rezervă, ca s-aveți la nevoie, deși nu erați obișnuiți cu asta.

Horoscop 14 martie PEȘTI

Se poate să vă găsiți o îndeletnicire care să vă elibereze de stres și să v-aducă un vibe pozitiv, că simțeați nevoia de ceva nou, incitant.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *