Astrofun

Horoscop 15 decembrie 2021, cu Neti Sandu

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 BERBEC  

Va mai puteţi aştepta la nişte bani şi o să aveţi şi de plimbare, şi de cadouri şi o să vă mişcaţi cu mai multă uşurinţă. Apar nişte intenţii de călătorie şi o să vă priască o ieşire cu stat câteva zile la rude, la prieteni, sau la un hotel, undeva, ca să mai faceţi şi altceva, să vă destindeţi.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 TAUR  

Apare acel cineva cu care-aţi visat să petreceţi revelionul şi aţi putea renunţa la un program în favoarea preferatului vostru. O ofertă – surpriză – şi poate faceţi tot posibilul să vă găsiţi timp pentru o colaborare, că-nseamnă bani în plus şi nu v-ar strica un supliment salarial.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 GEMENI  

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni mai tensionată dacă vi se clătină încrederea bazată pe fidelitate. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare, în plan profesional şi dacă o să daţi de un job mai bine plătit o să vă consultaţi şi cu familia înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 RAC  

O să vă bucuraţi de invitaţia la petrecerea de revelion, e ceva inedit şi o să vă scoată din toată starea de monotonie. Or să vă contacteze nişte parteneri de afaceri să vă daţi acceptul pentru un parteneriat de durată şi par să fie avantajoase condiţiile şi de lucru şi de plată.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 LEU  

Se poate să faceţi nişte cumpărături engros dacă vă faceţi timp să colindaţi magazinele, dar se poate rezolva totul şi prin telefon. E posibil să apară cineva care să vă stârnească interesul pentru o relaţie şi să daţi curs unei plimbări dacă n-aveţi pe nimeni şi v-ar prinde bine compania respectivă de revelion.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ  

Poate-şi anunţă vizita cineva la care ţineţi şi pe care-aţi vrea să-l vedeţi în viaţa vostra, sau măcar de sărbători. Vi se-mplinesc nişte aşteptări şi o să puteţi alege o destinaţie de plecat undeva pentru oricât de puţin timp, numai să ieşiţi din peisajul binecunoscut.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 BALANŢĂ  

Încă mai aveţi de pus nişte lucruri la punct acasă, şi reamenajaţi în funcţie de noile achiziţii, ca să fie frumos. O să aveţi inspiraţie şi-or să vă iasă lucruri de cea mai bună calitate pe care să le şi puneţi la vânzare, sau doar la o expoziţie, şi o să primiţi aprecierile celor din jur.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE 2021 SCORPION  

Vi se poate face o ofertă de lucru şi să vă co-intereseze, cumva încât să acceptaţi. O apariţie cu totul neașteptată şi poate veţi petrece împreună sărbătorile, sau măcar revelionul, că aveţi nevoie de o schimbare şi păreţi şi gata pregătiţi.

Citeste mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *