Astrofun

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, bună zi pentru prietenii, dar cu ceva cheltuială mai mult decât credeau ei.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, ziua aduce faimă și popularitate. În tot cazul, sunt aproape de oameni influenți și puternici, asta dacă nu cumva chiar Taurii sunt într-o astfel de poziție.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, călătorii sau drumuri, gândul le merge departe și își pot face niște planuri de vacanță. Pentru cei care sunt la drum, atenție mai ales la excese sau la viteză.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, ziua este aducătoare de cheltuieli neprevăzute, dar se pare că nu sunt ale lor, ci ale partenerul de viață sau ale unui alte persoane, pe care o stimulează să dea ce n-a dat până acum.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Pentru Lei, o zice aduce relații bune și poate că discuția cu cineva mai spre seară este răscolitoare și transformatoare, iluminatoare. Oricum, și înțelepciunea Leilor iese la suprafață.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Fecioarele muncesc pe rupte, dar au rezultate în special după-amiază, Ele, cel puțin, sunt mulțumite de ce au făcut.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, maturitate afectivă, mai ales în relație cu copiii sau cu un membru al familiei, dovedesc multă înțelepciune. Pot negocia problemele, pot media problemele cuiva și dau sfaturi foarte pertinente.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii își fac ordine în casă, în planuri și în gânduri. Sunt preocupați de siguranța lor și a familiei lor, mai ales dacă bat la ușă niște schimbări, vor să lase lucrurile în urmă, în ordine.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Pentru Săgetători, călătorii cu scopul de a petrece, atenție la excese sau la invitații și întâmplări neașteptate care nu duc neapărat la bine. Deci vigilență și fără alcool.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Pentru Capricorni, bani, economie și zgârcenie, dar așa sunt aspecte. Şi, totuși, de dragul cuiva parcă ar face o cheltuială. Rămâne să mai negocieze un pic.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Pentru Vărsători, aspectele aduc înțelepciune, așezare în propria lor ființă, așa că toate lucrurile pe care le fac, mai ales sentimental, sunt din spirit de dreptate, de adevăr și de sinceritate.

Horoscop 15 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Peștii sunt preocupați de confortul și de binele lor sau de sănătatea lor, dar pe termen lung, așa încât iau la analizat cam toate aspectele vieții, pentru a vedea care sunt elementele nepotrivite și toxice, spre eliminare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *