Astrofun

Horoscop 15 iulie 2022 cu Neti Sandu. O zodie ar putea să își schimbe locul de muncă

Astăzi este o zi plină de decizii. Este bine să analizam – la rece – o situație, să nu avem regrete mai târziu sau să nu vi se poată reproșă nimic.

Vibrația zilei de vineri 15 iulie este 6 și familia are nevoie de noi. Și noi de ea!

Horoscop 15 iulie 2022 – BERBEC
Poate dizlocați niste bani că să luați ceva util pentru casa și să vă rămână un buget și pentru vacanță, să vă puteți plimba prin țară, pe-afară.

Horoscop 15 iulie 2022 – TAUR
Se poate să angajați o firma să repare ceva pe-acasă, ori să că instaleze, dacă nu cumva chiar renovați, reamenajați, sau construiți un nivel nou sau un garaj.

Horoscop 15 iulie 2022 GEMENI
E o acalmie pe mai multe planuri şi o să vă-ngrijiți şi de voi şi ar avea de unde să vă meargă şi mai bine, dacă n-o să mai daţi importanta mărunţişurilor. Poate bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce muncă foarte multă şi bani, posibil la fel de mulţi.

Horoscop 15 iulie 2022 – RAC
Vă reușesc inițiativele, toți factorii concura la succesul vostru și o să culegeți roadele, după multă așteptare și eforturi susținute.

Horoscop 15 iulie 2022 – LEU
Vi se dă un răspuns, poate fi o confirmare, că vi s-a aprobat un credit bancar sau poate un concediu care vine după cine știe câtă vreme, în care ați muncit non-stop.

Horoscop 15 iulie 2022 – FECIOARĂ
Poate aveți de autentificat niște acte ca să puteți vinde fie o casă, fie o mașină, poate trebuie să vă reînnoiți buletinul, pașaportul sau cardurile.

Horoscop 15 iulie 2022 – BALANȚĂ
Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru ce ați muncit până acum și să vă alegeți cu un premiu, o distincție și se pare că și bani.

Horoscop 15 iulie 2022 – SCORPION
Poate le reamintiți șefilor că v-au promis niste înlesniri, o mărire de salariu, ori o avansare și se cam fac că ploua – Nu-i lăsați.

Horoscop 15 iulie 2022 – SĂGETĂTOR
O să luați niște bani și v-ați putea repezi la malul mării, să dați o fugă la munte sau și una și alta, ca să mai schimbați aerul și peisajul.

Horoscop 15 iulie 2022 – CAPRICORN
Se poate să fie o altă încadrare salarială, să mai vină de undeva niște bani și să aveți, în sfârșit, acel confort financiar care v-a lipsit în ultima vreme

Horoscop 15 iulie 2022 – VĂRSĂTOR
Poate veți lua o decizie să vă schimbați serviciul, să vă căsătoriți, să vă mutați din țara, poate… Dar gândiți-vă bine de tot ca să nu ajungeți să regretați.

Horoscop 15 iulie 2022 – PEȘTI
O să vă tenteze cineva cu o colaborare care se-anunță bănoasă, dar vedeți să nu se-ascundă niste hibe și să fie o capcană. Poate e, poate nu, cel mai bine e să verificați.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *