Smart

Horoscop 15 martie, cu Neti Sandu

Berbec

Apar unele probleme de sănătate, așa că este bine să mergeți la un medic să aflați despre ce este vorba. Cineva vă propune o colaborare.

Taur

Sunt persoane care au nevoie de ajutorul vostru. Poate că este vorba de suport emoțional, sau material.

Gemeni

Ar putea urma un eveniment important în familie, poate o nuntă și vă ocupați de toate detaliile. Trebuie să-i mulțumiți pe toți.

Rac 

În weekend s-ar putea să mergeți în alt oraș, ori vă vizitați niște prieteni, ori aveți voi o casă. Oricum vă veți distra.

Leu

Întâlniți o persoană care își dorește o relație cu voi și ați putea să fiți fericiți. Depinde doar de voi, dacă sunteți sau nu implicați în altă relație.

Fecioara

Stabilitate în relația de cuplu și totul se îndreaptă spre o căsătorie în cazul în care acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Balanță

Aveți tot felul de treburi acasă. Este posibil să comandați tot felul de lucruri, poate niște mobilier.

Scorpion

Vă puteți găsi persoana potrivită, pentru că decideți să fiți deschiși. Apar unele schimbări în viața profesională.

Săgetători

Petreceți momente frumoase alături de colegi și vă înțelegeți foarte bine. Casa este pe primul loc pentru voi.

Capricorn

Relațiile cu rudele apropiate devin mai strânse. Poate aveți vreun eveniment important în familie și pregătiți totul împreună.

Vărsător

Este posibil să primiți mai multe oferte de muncă de la diferiți angajatori. Vă va fi greu să alegeți, dar aveți timp să vă gândiți.

Pești

Începe o perioadă mult mai bună și o veți duce bine pe toate planurile. Reușiți să vă consolidați un statut după ce obțineți unele beneficii. Vă implicați în mai multe proiecte.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *