Astrofun

Horoscop 15 octombrie, cu Neti Sandu

Surprize plăcute azi. O să ne trezim cu o veste bună, cu o vizită plăcută, cu o invitație la plimbare ca să ștergem urmele de oboseală de pe chip.

Vibrația zilei este 6 și armonia devine far călăuzitor. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 15 octombrie BERBEC

Prietenii insistă să vă faceți un timp comun, să ieșiți la o plimbare, sau să practicați un sport zilele-astea, dac-o să fie voie.

Vi se face o ofertă de lucru, dacă nu cumva se reînnoiește, c-o fi una mai veche și o să vă lăsați convinși, se pare, de data asta.

Horoscop 15 octombrie TAUR
Se poate să vă oferiți un respiro și să vă ocupați și de voi, ca să vă recuperați, să vă scuturați de oboseală, de griji.

Se-adună cum, necum niște bani în cont și o să cheltuiți o sumă pentru confortul familiei, ca să fie o atmosferă de armonie, să vă refaceți în spațiul casnic.

Horoscop 15 octombrie GEMENI

S-ar putea să faceți cunoștință cu cineva care să vă completeze frumos și să faceți casă bună împreună.

Ați avea unde să vă duceți în excursie, la prieteni, sau la rude, să mai schimbați impresii, că aveți nevoie de mișcare, de alt aer, și de compania acelor oameni.

Horoscop 15 octombrie RAC

O să vă interesați și de bunăstarea altora, a rudelor apropiate care au nevoie de o mână de ajutor de la voi.

O să recuperați bani și vă ocupați de conservele pentru iarnă și să faceți tot ce trebuie ca să nu le lipsească nimic alor voștri.

Horoscop 15 octombrie LEU

Într-un cerc de prieteni se poate să faceți cunoștință cu cineva care e dornic de o relație care să-i însenineze viața. Și voi la fel.

Se va crea o conjunctură favorabilă muncii în echipă și succesul nu va întârzia să apară, trebuie doar să fiți pe aceeași lungime de undă cu grupul.

Horoscop 15 octombrie FECIOARĂ

Poate-ați comandat un fotoliu, o canapea, ceva de care să fie încântată toată familia și o să vă creați un spațiu de relaxare.

Poate vă mai uitați pe oferte în weekend-ul ăsta și vedeți ce vi s-ar potrivi, că sunt niște colaborări care nu v-ar răpi prea mult și v-ar aduce bani.

Horoscop 15 octombrie BALANȚĂ

O să primiți un răspuns de la cineva de care v-ați legat sufletește, dar persoana respectivă nu avea reacție – acum s-a dezmorțit.

Citește mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *