Astrofun

Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu

Horoscop 16 aprilie, prezentat de Neti Sandu. O zi cu lună plină. O să ne bucurăm de un anturaj pe gustul nostru și mai punem la cale niște întâlniri, proiecte.

Vibraţia zilei este 7 și o să atingem și noi un prag al înţelepciunii!

HOROSCOP 16 APRILIE BERBEC

E posibil să vină și acel cineva de care vă e dor și care e pregătit pentru o relație care să vă completeze frumos sufletește. Se poate să dați o petrecere de zi aniversară, ori poate de căsătorie, poate să fie o atmosferă festivă și voi să aveți o stare de spirit foarte bună.

HOROSCOP 16 APRILIE TAUR

Poate vă alăturați unui grup și plecați și voi în plimbare la aer curat, la pădure, la mare, la prieteni undeva. E un suflu de prospețime la voi și e cineva care vă-nveselește, vă dă acest refresh și o să deveniți și mai inspiraţi creative cu mai mult chef de viață.

HOROSCOP 16 APRILIE GEMENI

Se poate să vă duceți la un spectacol, poate fi și o competiție sportive și să vă prindă să vă dezmorțiți. Se poate să vă scoată la o întâlnire cineva care se roagă de multă vreme de voi să ieșiți împreună, poate spear să formați un cuplu – contează ce ziceți şi voi.

HOROSCOP 16 APRILIE RAC

O să vă bucurați de revederea unor oameni de la drum și poate aranjați o plecare în prejma sărbătorilor de paşte, de 1 Mai. Poate aveți musafiri că e o aniversare în familie sau v-ați găsit o casă în care să vă mutați şi faceți cinste, poate chiar inaugurarea.

HOROSCOP 16 APRILIE LEU

Poate faceți o vizită rudelor apropiate și o să vă faceți planuri de sărbători să se știe care la cine se va duce și cu ce contribuie fiecare. E de ieșit pe la târguri, expoziții, că aveți nevoie de socializare ca să vă încărcați bateriile, că v-o fi ajuns și pe voi oboseala, și poate v-ați dezobișnuit să ieșiți.

HOROSCOP 16 APRILIE FECIOARĂ

Poate le faceți cadou de casă nouă sau de casă pe piatră unor prieteni și o să fie și o petrecere. Se poate să intrați la cheltuială și să vă luați câteva lucruri utile pentru interiorul locuinței – poate le comandați online sau le găsiți pe la târgurile de sezon.

HOROSCOP 16 APRILIE BALANŢA

E posibil să revină cineva care v-a lipsit și poate treceți cu vederea a nişte neînţelegeri și o să recalibrați relația. E animație la voi, sunt evenimente care vă pun în lumină reflectoarelor și o să străluciţi și poate fi o relansare la alt nivel profesional.

HOROSCOP 16 APRILIE SCORPION

Vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vine cu vești bune și o să vă inspire să faceţi ceva care să vă aducă în centrul atenției. Parcă ați devenit şi voi mai sociabili și o să ieșiți pe la aniversări, nunți, botezuri, concerte să mai cunoașteți şi altă lume.

HOROSCOP 16 APRILIE SĂGETĂTOR

O să vă ocupați de treburile casnice și poate chemați și niște prieteni pe la voi spre după-amiază să stați ca la o șuetă. Vă simțiți mai apropiați de familie, poate le veniți în ajutor părinților, bunicilor, sau poate pur şi simplu vă e dor de ei și le faceți o vizită.

HOROSCOP 16 APRILIE CAPRICORN

E cineva care vine cu gânduri bune, cu intenții de relație dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală și o să spuneți ce vă doriți și voi. O să vă dați în primire cu niște prieteni că să petreceți un timp de calitate cu ei – poate aveți o îndeletnicire comună și o să vă destindeți.

HOROSCOP 16 APRILIE VĂRSĂTOR

Poate se-ntoarce cineva care-a fost plecat și o să vă faceți timp să vă vedeți c-aveți multe de povestit. Poate faceți comandă atât pentru alimente, cât și pentru diverse lucruri pentru casă, decorațiuni c-aveți musafiri și o să vreți să vă simțiți cu toții bine.

HOROSCOP 16 APRILIE PEȘTI

O să plecați în plimbare la rude, sau la prieteni, poate rămâneți și peste noapte c-aveți un sărbătorit. Se-ntâmplă ceva nou și bun în viața voastră și o să vă străduiți să mențineți ștacheta sus poate vă mutați în casă nouă, ocupați o funcție sau vă căsătoriți.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *