Astrofun

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, ziua poate fi aducătoare de confuzii, mai ales în prima parte a zilei, mai ales privind banii: ce îşi doresc ei de la cei din jur. Şi poate fi greu să susţină un onorariu.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Taurii au şi ei emoţii, azi, şi discuţii multe, mai ales în plan sentimental. Vor să convingă pe cineva de sentimentele lor sau să facă o investiţie pentru plăcerea lor.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, ar fi bine mai mult să asculte şi să observe cu atenţie ce îşi doresc, ce vor, ce fac ceilalţi, ce spun.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Relaţii dificile de prietenie pentru că toată lumea trage de ei şi le cere ceva şi pot avea sentimentul că pierd energie şi că nu vor să facă parte dintr-un grup.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, ziua poate fi bună din punct de vedere financiar, adică pot ajunge la rezultate, pot realiza ceva astăzi, dar cu foarte mult efort şi poate că nu sunt foarte drăguţi cu cei din jur pentru a-şi atinge obiectivele.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Discuţii despre bani, dar mai mult de principiu. Dacă e dreptul lor să ceară ce au nevoie, dacă legea permite sau dacă aranjamentele pe care le-au făcut le permit.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Atenţie la cheltuielile altora sau sunt atente la ce cheltuieşte partenerul de viaţă şi nu prea ştiu cum să spună, să pună stop la cheltuieli inutile.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, ziua poate fi aducătoare de tot felul de cereri, de cuvinte tari pe care le rostesc pentru a-şi apăra interesul, drepturile, sau pentru a cere atenţia pe care şi-o doresc.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Săgetătorii lucrează astăzi şi dacă nu au un obiectiv clar se pot pierde în detalii sau li se poate părea prea obositor şi nemotivant.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Capricornii sunt foarte pragmatici şi în iubire. Ştiu ce dau şi ştiu ce trebuie să primească. Deocamdată, însă, ce primesc nu li se pare că este pe măsura investiţiei.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Vărsătorii se mobilizează sau se pregătesc să se mobilizeze pentru un proiect şi o acţiune. Nu prea au chef de interacţiune cu ceilalţi şi e posibil să se dea fugiţi numai pentru a nu fi la o întâlnire.

Horoscop 16 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Mai ales când îşi comunică ideile, trebuie să fie precişi, foarte exacţi, să argumenteze bine şi să aibă cifre, indiferent că este vorba despre partenerul de viaţă sau mai ales cu colegii. E nevoie de precizie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.