Astrofun

Horoscop 16 ianuarie, cu Neti Sandu

Horoscop 16 ianuarie BERBEC
Poate-aveți prilejul să dați o fugă la niște prieteni care locuiesc prin țară și să vă-ntoarcei până la noapte, luați o gură de aer și vă echilibrați emoțional.

Se poate să vă treziți cu musafiri de la drum, asta dacă vă nimerește înainte să plecați voi, în plimbare, pe undeva.

Horoscop 16 ianuarie TAUR
E un moment favorabil recuperării une relații la care țineți foarte mult, care e de lungă durată și la care nu vreți să renunțați în ruptul capului.

Poate-abia acum ajungeți la o-ntâlnire cu cineva pe care trebuia să-l vedeți anul trecut și o să vă bucurați de nite vești bune.

Horoscop 16 ianuarie GEMENI
O să intrați la cheltuială, poate pentru că le faceți cinste amicilor, dați de băut c-ați început un nou serviciu sau c-ați cunoscut pe cineva.

Relația cu partenerul de cuplu e fragilă în perioada asta și nu trebuie să forțați prea mult nota, că apar discuții în contradictoriu.

Horoscop 16 ianuarie RAC
E animație la voi, semn că vine cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și reînvie speranță că v-ați putea repara relația care mai are potențial.

Vă scoate cineva la un tete a tete c-au rămas niște aspecte neclare și odată lămurite ați putea comunica lejer, fără probleme.

Horoscop 16 ianuarie LEU
Poate recuperați niște relații de prietenie care se răciseră din varii motive și o să găsiți drumul spre inima acelor oameni care, încă, vă iubesc.

Cineva la care v-a rămas inima revine după ce și-a luat un timp de gândire și intențiile sunt dintre cele mai bune.

Horoscop 16 ianuarie FECIOARĂ
O să reluați o preocupare, un hobby care v-a stimulat creativitatea și o să fie revigorant, că v-a lipsit acel vibe.

Or să vă caute niște prieteni care vor să vă întâlniți ca pe vremuri, să dați drumul unei activități care v-ar aduce satisfacții morale, materiale.

Horoscop 16 ianuarie BALANȚĂ
La o-ntâlnire, undeva, într-un grup ați putea face cunoștință cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să-ncepeti o relație care să vă completeze frumos.

O plimbare prin țară, un dus –întors v-ar mai ,,spăla” gândurile și v-ar revigora, în timp record.

Horoscop 16 ianuarie SCORPION
Sunt oameni cărora le-ați lipsit și v-o declar și poate faceți cumva să vă-ntâlniți pentru câteva ore, că v-ar prinde și vouă bine să schimbați impresii.

Poate puneți la cale o relansare profesională și vă-ntâlniți la un ceai, o cafea cu partenerii de afaceri să discutați pe îndelete.

Horoscop 16 ianuarie SĂGETĂTOR
Sunteți plini de viață și poate-i mobilizați și pe prieteni, rude să faceți sport pe gheață, pe pârtie, să mai lucrați un pic la siluetă.

Citește mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *