Astrofun

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a mobilității, atât mentale, cât și geografice. Unii cu călătoriile, alții cu cărțile.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, ziua este aducătoare de discuții multe, stufoase, despre tot felul de subiecte. Pun întrebări pertinente și nu lasă o discuție, o temă fără răspuns.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, este o zi aducătoare de idei de câștig. Învârt o problemă pe toate părțile, astfel încât să găsească scurtătură scurtăturii și chiar reușesc lucrul acesta. Colaborează bine și cu oamenii de lângă ei.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, ziua aduce, în cazul lor, foarte mult fler, pe care îl poți folosi și în afaceri, dar și în dragoste. În tot cazul, mintea le merge brici, dar și pentru că aduc informații pe care le furnizează intuiția.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, liniște și pace. Astăzi mai multe observă mișcările altora, ce fac ceilalți, poate chiar răspund pozitiv la niște invitații, acolo unde e vorba de o călătorie.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, prietenie și popularitate. Cuceresc și prin discuțiile lor, gesturile lor, mai ales prin opiniile îndrăznețe.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Fecioarele au curajul să ia decizii sau să spună verde în față unora, ce cred și cum e mai bine să se rezolve niște lucruri.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Balanțele insistă și au și argumente. Pledează, conving sau transmit niște informații, educând pe cineva. În tot cazul, informațiile sunt de natură foarte elevată. Principiile pe care le apără sunt foarte morale.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, au treabă mai mult cu alții și cumva vor să convingă pe cineva sau să atenueze reaua impresie pe care au lăsat-o cuiva.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetator
Pentru Săgetatori, ziua este aducătoare de informații foarte sincere. Se pot discuta cu cărțile pe față diverse aspecte pe care vor să le lămurească, inclusiv cu partenerul de viață. Sunt preocupați de ce se întâmplă în viitor sau ce are de gând în viitor cealaltă persoană.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, muncă multă cu persoane tinere sau e vorba de informații noi pe care trebuie să le introducă în activitatea lor profesională.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Pentru Vărsători, bună dispoziție, creativitate, unora le arde muncă, altora, nu prea. În tot cazul, iau lucrurile ușor sau văd partea plină a paharului.

Horoscop 16 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești
Pentru Pești, ziua aduce și în cazul lor multă energie pe care o consumă în casă sau în problemele care țin strict de ei, fie sănătate, fie partea lor pe care o au de rezolvat la locul de muncă.

O zi minunată pentru toată lumea, pentru că suntem dinamici, trecem la treabă și suntem receptivi la nou.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *