Astrofun

Horoscop 17 iunie 2022, cu Neti Sandu

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 BERBEC

Poate le faceţi o surpriză copiilor şi organizaţi o plecare în excursie cu un grup de prieteni ai copiilor. Vă mobilizaţi uşor să plecaţi pe undeva şi să petreceţi măcar o zi, dacă nu tot week-end-ul, important e să schimbaţi peisajul, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 TAUR

Vi se dă un timp de gândire până săptămâna viitoare să spuneţi dacă bateţi palma pentru o afacere, sau nu. O atmosferă de grup – pe sufletul vostru şi poate aveţi activităţi comune, sport, plimbare, un spectacol, o expoziţie, şi o să se umple frumos, timpul liber.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 GEMENI

O să vă invite cineva într-o plimbare şi o să vă duceţi şi-ntr-o staţiune turistică dacă e cazul, că poate s-a făcut o rezervare pe acolo.O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, pot fi şi activităţi colaterale şi să vă armonizaţi, c-o să fie compatibilitate.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 RAC

Se pare că vin bani pe altă filieră decât de la serviciu şi o să vă bucuraţi de un confort financiar să vă puteţi mişca un pic. E un eveniment festiv în familie care se cere sărbătorit şi o să pună toată lumea umărul să fie totul pus la punct, că timpul e scurt, e contracronometru.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 LEU

Vă caută cineva care-şi doreşte o relaţie şi deşi păreţi reticenţi, o să aibă o armă secretă cu care-o să vă cucerească. Întrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare şi o să staţi la discuţii, dar puteţi lăsa răspunsul pe luni, dacă nu vă sunt clare nişte aspecte.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 FECIOARĂ

Aţi putea da o fugă în staţiunea preferată şi să vă bucuraţi de atmosferă destinsă, de aer şi poate şi de natura pe gustul vostru. Sunt chestiuni de familie pe care-o să le puteţi rezolva zilele astea, dar o să vă rămână timp şi de plimbare, să vă-ntâlniţi cu prietenii, ca să vă deconectaţi.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 BALANŢĂ

Se poate să vă pregătiţi de o nuntă, sau de un botez şi o să vă bucuraţi de o postură privilegiată – poate veţi fi naşi. Vă faceţi uşor relaţii, vă puteţi găsi alt serviciu, să apară şi omul ideal cu care să vă căsătoriţi, sau o să puteţi repara o căsnicie care-şi pierduse consistența, farmecul.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 SCORPION

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi din punct de vedere afectiv şi să iasă o relaţie de toată frumuseţea. O să reglaţi nişte aspecte legate de muncă, la serviciu, după care o să vă preocupe o plecare într-o minivacanţă, ca să mai uitaţi de stres şi cheltuieli.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 SĂGETĂTOR

O să vă puteţi asocia cu cineva care ţine pasul cu voi şi să puneţi pe roate o afacere care să v-aducă beneficii. E un anturaj plin de viaţă cu care vă-nțelegeți de minune şi o să petreceţi câteva zile fie în alt oraş, fie pe la evenimentele din târg.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 CAPRICORN

Un semn de viaţă de la cineva care nu va uitat şi vrea să vă revedeţi şi dacă-i puteţi face loc mâine, poimâine o să fie un câştig reciproc. Vin bani, or să fie şi cheltuieli care să vă ia prin surprindere, dar, una peste alta o să vă descurcaţi cu banii în perioada asta.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 VĂRSĂTOR

E ceva treabă pe-acasă, dar o să fiţi expeditivi şi vă rămâne timp să ieşiţi la o terasă cu prietenii. E o agendă încărcată , dar o să le rezolvaţi pe toate, relativ, uşor că sunt lucruri care vă fac plăcere, şi oameni cu care aveţi ce-mpărtăși.

HOROSCOP 17 IUNIE 2022 PEŞTI

Vă puteţi uni forţele cu ale unui partener de afaceri şi să vă daţi tot interesul să iasă ceva de calitate – extra! Poate aţi făcut comandă de lucruri utile pentru casă, mai renovaţi, sau reamenajaţi interiorul şi o să fie o răscolire de fonduri – probabil din cele de rezervă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *