Astrofun

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Efectele Lunii Pline se resimt de astăzi, Mercur retrograd e și el prezent

Horoscop 17 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce o idee foarte bună, o idee salvatoare, mai ales dacă ştiu că s-a mai petrecut cândva ceva asemănător şi acum au învăţat din lecţiile trecutului.

Taur

La Tauri, lecţiile şi la ei în această zi cu Lună plină sunt legate de atitudinea cea mai potrivită într-o cooperare, într-un parteneriat pe care îl pot adopta acum astfel încât să fie mai prosperi şi să iasă lucrurile mai bine pentru toată lumea.

Gemeni

Gemenii corectează ceva pentru a nu pierde ceva sau îşi dau seama de greşelile pe care le-au făcut în trecut şi de aici înţeleg cauzele şi apoi ştiu şi remediile.

Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de împăcări, relaţii bune care aduc prosperitate sufletească. Pe axa iubirii, se formează această Lună Plină care recomandă deschiderea inimii.

Leu

Pentru Lei, o Lună Plină ce vizează cariera şi puterea în general, trebuie să-şi urmeze viziunea, visurile şi să facă aşa cum îi indeamnă sufletul şi conştiinţa.

Fecioară

La Fecioare, Luna Plină favorizează foarte mult în cazul lor valorificarea cunoştinţelor şi a diplomelor şi toate demersurile juridice legale pe care le-au făcut pot aduce un rezultat foarte bun, mai ales că Mercur retrograd aduce şi reparaţii.

Balanță

Pentru Balanțe, o Lună Plină ce vizează mai ales relaţia cu partenerul de viaţă care fie are o reuşită şi trebuie sprijinit, fie parteneriatul cu o altă persoană cu care lucrurile merg foarte bine.

Scorpion

Pentru Scorpioni, şi în cazul lor, imaginea publică este subliniată de această Luna Plină, deci dacă vor să meargă lucrurile bine, trebuie să dea bine în faţa cerlolalţi.

Săgetător

Pentru Săgetători, muncă astăzi şi Luna Plină poate aduce un alt ritm, idei foarte bune şi foarte practice, aplicabile imediat şi cu rezultate rapide.

Capricorn

Pentru Capricorni, o Lună Plină ce vizează şi în cazul lor noi proiecte, noi idei sau tehnologii noi de care se pot folosi pentru a fi mai prosperi.

Vărsător

Pentru Vărsători, ceea ce ştiu să facă cel mai bine poate fi speculat cel mai bine, astfel încât atuurile lor să poată fi puse în valoare.

Pești

Peștii au o Lună Plină care poate aduce belşug mai ales datorită ideilor, proiectelor, cunoştinţelor pe care le-au acumulat şi pe care şi le pot valorifica acum. Şi sfaturile bune pe care le primesc conduc la bani sau salvarea unor bani.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *