Astrofun

Horoscop 18 februarie cu Neti Sandu

Neti Sandu dezvăluie că este o zi prielnică pentru nativii din Fecioară care vor avea parte de propuneri amoroase, dar și pentru Balanțe care se vor concentra pe carieră.

Berbec

Berbecii se vor concentra pe o activitate, care îi va plasa în centrul atenției și se vor bucura de apreciere din partea celor din jur. Veți consolida relațiile cu membrii din anturajul dumneavoastră.

Taur

Vi se va oferi o oportunitate profesională prin care vă puteți etala capacitățile și prin care veți atrage admirația celor din jur. Este posibil să plecați în vacanță la niște rude, sau prieteni care vă duc dorul.

Gemeni

Ați putea pune pe picioare un nou proiect, poate chiar să va lansați într-o afacere de succes. Aveți chef să plecați într-o vacanță de relaxare și este posibil să alegeți o destinație familiară.

Rac

Aveți oportunitatea de a repara o relație de prietenie, iar această împăcare va aduce multă armonie în relație cu persoana respectivă.

Aveți șansa să călătoriți undeva în străinătate sau chiar să faceți o deplasare prin țară pentru a vă reîncărca bateriile.

Leu

Veți primi musafiri zilele acestea și veți face pregătiri astfel încât mica întâlnire să decurgă perfect. Va trebui să luați niște decizii importante în privința unui contract și e posibil să apară tensiuni cu partenerii de afaceri.

Fecioară

Este o zi prielnică din punct de vedere sentimental. Cineva vă va face o propunere să ieșiți la o cafea, sau la o mică plimbare. S-ar putea să primiți și ceva bani, sau să fiți invitați la la munte sau într-o mică excursie de relaxare.

Balanță

S-ar putea să aveți parte de un câștig financiar și este posibil să evoluați din punct de vedere profesional. Este o zi bună pentru a culege roadele muncii.

Scorpion

Vă gândiți la o mai mare stabilitate, vreți să vă luați o casă și poate chiar să vă întemeiați o familie. Vă concentrați pe o schimbare benefică în viața dumneavoastră.

Săgetător

Veți petrece timp cu familia dumnevoastră și vă faceți timp pentru a vă bucura cât mai mut alături de cei dragi.

E posibil să investiți într-o locuință sau să vă orientați către un alt oraș.

CAPRICORN

Veți face o schimbare radicală în ceea ce privește imaginea dumneavoastră și vă veți afla în centrul atenției. Este posibil să vă întâlniți cu prieteni apropiați și să aveți șansa să vă lansați într-o inițiativă creativă.

VĂRSĂTOR

Vă concentrați pe a vă lua o mașină, sau să faceți o investiție pentru care ați strâns bani de ceva vreme.

PEȘTI

Veți avea parte și de propuneri interesante în ceea ce privește cariera, dar n-o să vă schimbați locul de muncă prea ușor. Puteți avea parte de câteva beneficii financiare la ocul de muncă, iar la sfârșitul săptămânii, e posibil să plecați undeva cu persoana iubită.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *