Astrofun

Horoscop 18 iulie de Neti Sandu

HOROSCOP 18 IULIE 2020 BERBEC

E posibil să vă facă o vizită niște rude apropiate, surori, verișoare, cumnate și să puneți umărul la un eveniment de familie. Se poate să reamenajați un colțișor de casă, ori poate în gradină construiți un foișor, montați o piscină, creați un spațiu de relaxare.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 TAUR

Poate urmați niște cursuri on line, vă duceți la un interviu și o să fie cu succes – poate semnați un contract. E posibil să luați niște bani din urmă și să mai achitați din facturile mari, și să mai puneți deoparte și ceva bănuți pentru momentele mai delicate.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 GEMENI

E posibil să aflați ce simte pentru voi ființa pe care o iubiți și să luați împreună o decizie pe termen – nelimitat – să vă căsătoriți. Se poate să primiți bani, cadouri, ceva care să vă recompenseze pentru o muncă suplimentară, și să fie încurajator pentru mai departe.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 RAC

O să faceți rost de niște bani, poate pentru c-o să lucrați în regim de colaborare și e posibil să plecați vreo câteva zile pe undeva. Se rezolvă din mers o serie de lucruri pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată și o să faceți progrese la slujbă, la școală, o să luați vreun premiu.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 LEU

Poate vă pregătiți de o plecare pe o perioadă mai mare de timp și o să luați niște decizii legate de casă, de cei pe care-i lăsați aici. O să fie din nou mult de lucru la serviciu, e un efort în salturi, dar o să iasă totul ca la carte și-or să vină și banii, cât de curând.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 FECIOARĂ

O să vă puteți asocia cu niște oameni ca să aveți un randament și mai bun la slujbă și o să iasă ceva de calitate. Poate vă-ncumetati să bateți pe la alte uși, să vă găsiți un serviciu convenabil, c-aveți nevoie de bani și fară o negociere prealabilă poate nu veți primi suma dorită.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 BALANȚĂ

Sunt lucruri, produse, cu care vă puteți face reclamă și să vă asigurați un căștig cu care să faceți față cheltuielilor suplimentare. Se poate s-aveți o problemă juridică de rezolvat și o să cereți sfaturi ca să vă apărați niște drepturi, poate vă angajați un avocat care să vă reprezinte.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 SCORPION

O să legalizați niște acte, unele or fi expirat și le reactualizați ca să vă puteți deplasa încolo și-ncoace. Poate vă interesați la bancă de un credit, de amânarea unor rate, ca să vă descurcați cu celelalte lucruri pe care le-aveți de plătit, să nu rămâneți în până de bani.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Cu sănătatea stați destul de bine, poate-ați ținut vreo dietă și-ați mai eliminat din probleme. E cineva care vrea să colaborați fie la serviciu, fie în particular, poate e o activitate de timp liber și care v-ar aduce satisfacții morale.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Sfera sentimentală e nuanțată frumos și o să vă meargă și mai bine în relație, sau abia acum apare cineva cu care puteți forma un cuplu. Se poate s-aveți în plan o deplasare și să vă interesați în primul rand de starea mașinii, să n-aibă vreo hibă, mai bine dați pe la service.

HOROSCOP 18 IULIE 2020 PEȘTI

O să fiți inventivi și poate scoateți la vânzare ceva care v-ar asigura banii pentru o deplasare la munte, sau la malul mării. Poate renunțați la un contract în favoarea altuia și o să vă permiteți o plecare, sau să faceți niste achiziții de care are nevoie întreaga familie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *