Astrofun

Horoscop 20 februarie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor face primul pas spre o împăcare cu cineva care le-a greşit

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 BERBEC

E posibil să apară cineva, pentru cei singuri şi să vă-nțelegeți de minune, să ajungeţi rapid la căsătorie – că la voi lucrurile merg ca pe apă. Se poate să aveţi o discuţie decisivă cu partenerul de cuplu şi să vă spuneţi punctul de vedere că să se ştie cum vedeţi voi relaţia în perspectivă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 TAUR

O să le-ntindeți o mână de ajutor unor rude care se afla într-o încurcătură şi nu vă e greu să gestionaţi frumos, situaţia. S-ar putea să plecaţi într-o plimbare la munte, sau în vizită la cineva din alt oraş şi să reparaţi o relaţie sentimentală, o căsnicie dacă au fost discuţii pe parcurs.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 GEMENI

O să cheltuiţi nişte bani ca să vă duceţi la cumpărături, dar le puteţi face şi online, că scutiţi o alergătură. Vi se propune o ieşire la un eveniment, poate fi şi online, dar şi cu prezenţa la faţa locului, că o să fie animată atmosfera, că o fi vreo nuntă cu limitare de invitaţi.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 RAC

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vine de la drum lung, asta în cazul în care nu aveaţi programată o excursie zilele-astea. Se reuneşte un grup şi poate o să daţi şi voi pe-acolo să schimbaţi idei, să vă consultaţi în privinţa unor proiecte particulare, să vă integraţi în această formulă de grup.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 LEU

O să daţi o fugă la un prieten care poate fi bolnav, sau supărat şi îi duceţi ce-are nevoie, că nu va lasă inima să-l ştiţi în suferinţă. O să vă bucuraţi de suportul unor oameni care or să vă ridice moralul, dacă aţi traversat o perioadamai grea şi o s-aveţi un alt vibe, dacă staţi de vorbă.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 FECIOARĂ

O să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să fiţi împreună, dacă sunteţi singuri şi o să vă întrebaţi inima – ea ce zice.
Se poate să organizaţi o masă cu rudele apropiate ca să daţi refresh relaţiilor şi să vă consultaţi în privinţa evenimentelor de familie care vor avea loc în curând.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 BALANŢĂ

Poate-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni, ca să mâncaţi ceva bun, să vă tihnească tot ce preparaţi şi să povestiţi de-ale voastre. O apariţie – surpriză! E cineva care n-a putut veni la o-ntâlnire şi acum vă dă nişte aplicaţii, vă cere scuze şi o să vă încânte toată povestea.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 SCORPION

Se poate să fiţi interesaţi de o maşină nouă, şi daţi sfoară-n ţară şi o să vă şi întâlniţi cu cineva care are de vânzare o maşină. Păreţi mai sociabili, cu toate că reacţionaţi acid dacă vă calcă cineva pe bătături, însă ieşiţi mai des şi în colectivitate – pe cât posibil.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 SĂGETĂTOR

O să vă simţiţi bine în postura de gazde şi o să petreceţi câteva ore alături de bunii voştri prieteni. O să cheltuiţi nişte bani ca să-i scoateţi pe ai voştri la plimbare, să vă distraţi, în măsura posibilităţilor şi o să vă refaceţi potenţialul energetic şi pe cel emoţional.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 CAPRICORN

O să vă faceţi un program lejer de voie, va mai uitaţi şi pe nişte cursuri dac-aveti examene săptămâna care vine, sau lecturaţi un roman. Voi sunteţi mult mai comunicativi, poate sunteţi prezenţi în reţelele de socializare, poate ţineţi conferinţe, intraţi pe zoom, vă faceţi auzite părerile.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 VĂRSĂTOR

Aţi putea face voi primul pas spre o împăcare cu cineva care v-a greşit, dar nu într-atât de mult încât să nu puteţi trece peste. O să daţi o raită pe afară, c-aveţi nevoie de aer, de mişcare şi o să vă-ncărcați cu energie să faceţi față provocărilor, de mâine-ncolo.

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2022 PEŞTI

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva cu care nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme şi poate o să vă faceţi program şi pentru următoarea perioadă. O să vă destindeţi, fie că rămâneţi acasă, fie o să ieşiţi la o plimbare, sau ca să mâncaţi ceva în oraş, o să vă prindă bine să faceţi altceva decât în timpul săptămânii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *