Astrofun

Horoscop 20 iulie, prezentat de Neti Sandu

HOROSCOP 20 IULIE 2020 BERBEC

Poate v-ați găsit o casă la un preț bun, ori vă mutați în chirie, aveți voi niște planuri care-or să prindă viață. O energie de răsturnat munții, și un chef de viață pe care cine știe de când nu l-ați mai avut și o să dați curs ofertelor de muncă pe care-o să le primiți.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 TAUR

Poate luați o decizie legată de familie și o să fie spre binele tuturor alor voștri. Vă parvin niște confirmări care vă dau suficiente indicii ca să știți în ce direcție s-o porniți, din punct de vedere profesional, ce școală să alegeți.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 GEMENI

Poate semnați un contract de muncă, ori vi se mărește salariul, poate fi o definitivare, după lungi așteptări. E un confort sufletesc, poate pentru c-a revenit cineva care a fost multă vreme plecat, ori s-a-nsanatosit o persoană dragă, poate chiar voi.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 RAC

Se poate să primiți cadouri, bani, or mai fi și niste beneficii din partea conducerii de la serviciu. O reușită, vine o confirmare dintr-un birou de șef și o să vă asigurați o ascensiune în carieră, sau doar o mărire de salariu pentru succesul profesional.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 LEU

Sunt niște probleme de suflet care vă tulbură somnul și o să vă faceți curaj să spuneți lucrurilor pe nume ca să lichidați conflictul interior. Pot fi ceva probleme de sănătate care să se rezolve din mers, și să dați randament bun la slujbă, să atingeți un alt nivel de competență.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 FECIOARĂ

Ați putea relua o activitate care să vă destindă și o să aveți un alt moral, o să vă reinventati, o să vedeți. O să vă asociați cu niște oameni ca să puneți bazele unei afaceri care să vă poată aduce profit și o să fie o relansare pe scena socială.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 BALANȚĂ

Se poate să ieșiți în oraș, la cafea cu cineva care vrea să afle cât de mult vă asortați, dacă sunt șanse să fiți împreună. E un succes care poate veni de la sine, dar se poate să fi și muncit și abia acum să culegeți laurii, c-ați dat de oameni care să vă aprecieze.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 SCORPION

Poate vi se dă răspunsul la o cerere, aflați concluziile unei contestații și o să vedeți în ce direcție o s-o luați. Poate-ați primit confirmare dintr-o stațiune turistică, și vă puteți duce, liniștiți, c-ați nimerit pe mâini bune și găsiți condițiile optime de cazare.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea de multă vreme să vă cunoască și alegeți o zi în care să vă puteți vedea ca să vă cunoașteți și cât mai repede. O să cereți un sfat bancar să vi se spună ce fel de împrumut să luați pentru ce-aveți voi nevoie, până când puteți amâna niște rate și multe altele.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 CAPRICORN

Poate faceți un efort financiar să vă renovați casa, ori să vă mutați altundeva, daca se vă ivi ocazia. O rezolvare, se-ntrunesc niște factori și o să puteți porni pe un drum, să-ncepeți lucrul la un proiect care să vă propulseze în carieră.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Se rezolvă o problema medicală și o să fiți în afara pericolului, poate pentru c-ați apelat la medic și tratamentele cele mai potrivite. Poate vi se dau banii promiși, pare să fie o recompensă, vi se dă și altceva de lucru, de care o să fiți încântați și vă restartati profesional, vorbind.

HOROSCOP 20 IULIE 2020 PEȘTI

Se poate să aflați o veste despre nașterea unui copil și să fie o bucurie în familia voastră. Relația sentimentală capătă profunzime, stabilitate și o să puteți conviețui, să vă căsătoriți, s-aveți copii și vă liniștiți, la casa voastră.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *