Astrofun

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fermitate şi adevăr astăzi, o ţinem pe a noastră, dar se pare că aşa este mai bine. Cu alte cuvinte, nu ne trădăm conştiinţa.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Berbecii au o reuşită grozavă în planuri pe care ei le-au gândit, ei le-au iniţiat şi le exprimă foarte bine.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, succesul acestei zile este dat de insistenţă. Faptul că ştiu cum decurg lucrurile sau cum se fac lucurile le dă demnitatea de a-şi apăra poziţia chiar şi în faţa şefilor.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, lucrurile bune se întâmplă datorită altora, datorită colaborărilor foarte bune pe care le au cu persoane sobre, serioase, pe care pot conta.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, este una din acele zile în care prietenii le întind o mână de ajutor sau întâlnesc persoane care pot să îi sprijine în acest moment. Specialiştii au şi ei un cuvânt de spus, aşa că aceşti nativi se bazează pe o persoană cu experienţă.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
La Lei, ziua este marcată de demnitate şi onoare şi o onorabilitate. Sunt astăzi într-o situaţie în care onoarea lor şi numele lor este foarte apreciat.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
La Fecioare, o rezolvare pe cale oficială, poate primesc un aviz, un act foarte bun sau ştiu să insiste ca să-l primească şi lucrul acesta le dechide o nouă perspectivă de viitor.

Citește continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *