Astrofun

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – BERBEC

Voi păreți a fi pe picior de pleare dacă n-oți fi plecat deja, și o să mai faceți niște drumuri până să vă stabiliți undeva, într-o stațiune turistică. Apar niște noutăți, pot fi vești la care să nu vă fi așteptați, o să vă faceți poate, un alt program, ca să-i includeți și pe alti prieteni.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – TAUR

O să mai luați niște marunțisuri pentru casă și o să redecorați interiorul ca să fie un confort vizual. O să urmăriți traseul banilor să vedeți pe unde s-au blocat, că aveți nevoie de finanțe ca să luați ce aveți pe listă și să alergați până în seara de Ajun după cumpărături.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – GEMENI

Sunt niște posibili parteneri de afaceri care insistă să vă asociați în vederea unui proiect, dar nu sunteți prea convinși. Poate scoateți niște bani din bancă, pentru că ați pus ochii pe ceva de care or să se bucure și ai voștri, și o să aveți și de plimbare prin țară pe undeva.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – RAC

E bine să achitați tot ce înseamnă rate, facturi și alte plăți obligatorii să intrați fară datorii în noul an. Vin bani, dar se și duc, așa, cât ai clipi și o să vă descurcați cu toate și cu aprovizionarea, și cu cadourile, cu cele care au mai rămas de luat, că mare parte există.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – LEU

E posibil să luați salariu, primă, pot fi și produse pe care să le primiți de la cei din conducerea de la job. O să luați o decizie referitoare la viață de familie și o să țineți cont de binele tuturor, să se simtă toți iubiți, protejați, mai mult ca oricând, acum, de sărbători.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – FECIOARĂ

Poate mai faceți o comandă online ca să luați cadouri, dar și alimente, ca să nu pierdeți vremea în trafic și prin magazine. Vă caută acel cineva care-și dorește să aveți un program de sărbători și dacă vă e clar ce reprezintă această persoană pentru voi o să vă dați acordul.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – BALANȚĂ

E posibil să faceți mai multe drumuri, poate-i aduceți pe părinți la voi, dacă locuiesc prin țară, pe undeva, sau vă duceți voi la ei. O să vă mai ocupați și de aprovizionare, dar și de curățenie, reamenajare, prin locuință, vă mai ajută și ai voștri, dar vă acordați și vouă un scurt respiro, totuși.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – SCORPION

O să primiți o recompensă bănească, dar voi o să considerați că meritați mai mult de atât – poate data viitoare – deocamdată atât. Încă mai sunt șanse să primiți acceptul pentru un job, o funcție, un proiect cu care să dați lovitura în afaceri anul viitor și să vă puteți cumpăra o locuință.

Horoscop, 22 decembrie 2021, cu Neti Sandu – SĂGETĂTOR

Se poate să profitați de o ofertă de nerefuzat și să vă luați o mașină, ori o casă, dacă sunt prețuri convenabile. O veste de ultima oră vă poate da puțin programul peste cap, dar să speram că în sensul bun și că o să și puteți călători, așa cum vă place vouă.

Citeste continuarea pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *