Astrofun

Horoscop 22 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorilor le pică bani din cer, Vărsătorii fac schimbări în viaţă

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Berbecii simt nevoia să-şi impună nişte puncte de vedere sau trebuie să se zbată pentru a duce la bun sfârşit ce şi-au propus.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Taurii pot avea şi ei o zi foarte bună. Mai ales administrativ, rezolvă un act bun sau se întâlnesc cu persoana care trebuie.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Gemenii se bazează pe cineva care are experienţă sau dare de mână şi instrumente sau resurse cu care să rezolve lucrurile.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Racii au o zi importantă sub aspect social, întâlniri bune şi ţin la o anumită etichetă cu care se prezintă în faţa unor persoane a căror opinie contează pentru ei.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Leii muncesc mult, şi cu zor, şi cu spor, au deadline, aşa că timpul lor e preţios şi rezolvă lucruri.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Fecioarele sunt într-o formă foarte bună şi trebuie să-şi depăşească cumva limitele sau competiţiile, deci să facă ceva ce nu au mai făcut ori ceva special şi reuşesc.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Pentru Balanţe, ziua aduce discreţie. Fie este o zi mai liniştită şi se ocupă mai mult de ele, fie au nişte intervenţii calmante asupra celor din jur.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, din nou planuri de viitor profesionale care se discută astăzi. Poate se apropie şi un moment în care trebuie să tragă o concluzie şi de aceea sunt foarte concentraţi să surprindă toate aspectele problemei. În continuare, suporterii şi prietenii le sunt de ajutor cu sfaturi şi susţinere.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, ziua aduce bani, mai ales în a doua jumătate a zilei, şi vin surprinzător, pentru că nativii acestei zodii nu se aşteptau. Poate cineva doreşte să-i răsplătească sau li s-a acceptat un unorariu mai mare.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, independenţă, originalitate şi orgoliu astăzi, încredere în forţele proprii, lucru care este subliniat atât în relaţiile sentimentale, cât şi în cele profesionale, mai ales acolo unde e nevoie de un pic de sclipire în originalitate.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Vărsătorii au o atenţionare cu privire la sănătate, nu una serioasă, dar importantă, pentru că le poate schimba stilul de viaţă, pot lua nişte decizii legate de obiceiurile lor de viaţă.

Horoscop 22 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, frumoasă zi pentru prietenie şi întâlniri. Pot primi o invitaţie-surpriză, oricum au o zi frumoasă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *