Astrofun

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu

O zi reușită! Schimbăm vibrația zodiacală, intrăm în Săgetător și o să fim mai curajoși, mai sclipitori, cu un vibe pozitiv.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC

O să faceți o reevaluare a banilor din cont ca să știți ce vă puteți permite să cumpărați și la ce să renunțați în perioada asta.

Se poate să printeti din zbor o colaborare cu cineva din alt oraș și să faceți și niște drumuri până acolo că nu se vă rezolvă totul prin telefon și internet.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu TAUR

Poate o să puneți bani de-oparte, în secret, ca să le faceți surprize de sărbători alor voștri, că altfel e un pic mai greu.

V-ați putea relansa în lumea afacerilor, aveți tot ce vă trebuie pentru asta și vor fi și oameni pe care vă puteți baza și să vă adjudecați succesul.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI

E cineva important, un șef, o autoritate care vrea să vă dea de lucru și daca vă puteți găsi câteva ore, în particular, o să fie perfect.

Se poate să aveți mult de lucru, dar și banii să vină din mai multe direcții, pot fi sume mai mici, dar puse cap la cap să însemne ceva.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu RAC

Poate le pregătiți niște surprize copiilor, aveți poate o petrecere la sfârșit de săptămână și sunt o groază de lucruri de făcut.

E o bună comunicare cu oamenii cu care lucrați, și cu prietenii la fel, anturajul feminin e dispus să vă întindă o mână de ajutor, moral, material.


Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu LEU

E posibil să întâlniți pe cineva, chiar și la serviciu, dacă vă duceți, și nu lucrați de acasă și să aveți o viață în doi armonioasă.

creați mai mulți spatiu de lucru, de studiu, să fie loc pentru toată familia.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Aveți de lămurit câteva aspecte care țin de școală, de examene, poate situația copiilor e problematica și trebuie făcut ceva.

Voi o să întâlniți o solidaritate de grup și o să iasă un produs de calitate, că o să puna toată lumea umărul și o să mergeți mai departe în aceeași formulă.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ

O să reglați, cumva, situația bancară că poate ați luat niște bani în avans și acum îi dați înapoi ca să nu aveți datorii.

Or să vă intre, probabil, niște bani, paote fi chair un supliment salarial și să faceți diverse cumpărături că v-ați făcut o listă din care o să toți bifați.


Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION

Poate scoateți din banii de la ciorap să vă luați altă mașină, că ați descoperit niște defecte la cea pe care o aveți, sau pur și simplu s-a învechit.

E animație la voi, debordați de energie și vă reușesc inițiativele că puteți accesa, adânc, resursele interioare și flerul vă indică și el niște direcții.

Citește continuarea pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *