Astrofun

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Imprudențe astăzi atât în vorbe, cât și în cheltuieli. Atenție să nu ne întindem mai mult decât ne este plapuma.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Berbecii sunt exaltați și foarte pasionali și au tendința de a-și satisface capriciile, mofturile, dar scot cam mulți bani din buzunar. Aşa că, atenţie!

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, riscurile acestei zile sunt legate mai ales de temperamentul lor. Le poate sări ţandăra sau interpretează ei într-un fel lucrurile și pot face exces de zel.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de emoții și asta pentru că nu înțeleg exact ce li se spune și au senzația că este mai dramatic decât se anunță unele veşti sau unele situații.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, ziua poate fi aducătoare de surprize un pic neplăcute din partea unor prieteni care pot să ceară lucruri exagerate, deci vor spune nu poate la unele invitații.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, ziua este aducătoare de capricii și de nazuri și pot avea tot felul de stări pe parcursul zilei. E bine să nu ia decizii majore într-o zi atât de sensibilă.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, pot fi surprinse astăzi de niște vești care vin pe cale oficială, noi ordine sau noi cutume care trebuie respectate, formalisme, nu prea le înțeleg logic și s-ar putea să comenteze.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Balanțele au și ele astăzi o grijă și o atenție cu privire la bani, nu atât banii lor, cât banii altora și pot fi nemulțumite de felul în care unii au folosit niște cadouri ori s-au folosit banii pe care i-au avut.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de emoții privind autoritatea, deciziile pe care le au, felul în care le argumentează și cum primesc aceste decizii și schimbări pe care ei le aduc în viața lor. E bine să nu prea plece urechea la ce spun alţii.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de fricțiuni și poate chiar conflicte, dispute cu autoritățile pentru niște măsuri profesionale pe care le pot lua. Legea e de partea lor, dar nu toată lumea interpretează la fel legea. În final, dispute.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Capricornii în continuare sunt atenți la oamenii apropiați și mai ales la niște dorințe pe care partenerul de viață sau cineva foarte drag le are și nu le poate împlini. Poate Capricornii reușesc să dea o mână de ajutor.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de griji și poate o indispoziție, mai ales dacă trebuie să facă lucruri pentru că trebuie, ei se mobilizează destul de greu. Unii Vărsători vor dori să spele putina, să se facă nevăzuți.

Horoscop 22 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Pești, muncă grea, e adevărat că nu le lipsește entuziasmul, dar trebuie să știe exact cam ce câștigă ei la lucrurile și sacrificiile pe care trebuie să le facă și au de negociat dacă merită sau nu merită.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *