Astrofun

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, astrele pot aduce în prima parte a zilei o rezolvare financiară, iar după-amiaza sunt pe drum.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, banii vin mai mult după-amiaza sau fac niște cheltuieli cu rost, foarte bune pentru ei. Discută despre bani cu persoane de la care așteaptă niște confirmări.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Gemenii au și ei o după-amiază minunată, mai ales dacă au loc întâlniri cu persoane cu care așteaptă de mult să se întâlnească și care vin cu niște invitații surpriză.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Racii au chef de odihnă și poate chiar se gândesc să se retragă undeva unde nu îi știe nimeni, pentru a-şi pune sufletul în ordine.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii lucrează cu sârg, dar doar în prima parte a zilei sunt la distracţie între prieteni, spre seară se pregătesc special pentru acest eveniment.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, vești bune dacă lucrează și dacă sunt atente la problemele de la birou. Altfel, pregătesc un eveniment sau întâlnirea cu o persoană o pregătesc foarte serios.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanţe, drumuri, călătorii, vorbe cu persoane aflate la distanţă, în tot cazul schimbă vești și sunt uimite de tot ce află.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii ascultă mai mult și de compania pe care o au depinde mai mult de cât de bună este această zi sau această searăă. Dar este destul de multă senzualitate pe harta lor.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Săgetătorii țin foarte mult, mai ales în a doua jumătate a zilei, să facă o impresie grozavă şi pun tot arsenalul la bătaie. Au farmec, au cuvintele la ei, pot impresiona și adevărul e că știu ce spun.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii fac servicii altora și dau sfaturi altora. Le place această postură și se întâmplă să fie, mai ales după-amiaza, într-un astfel de rol, de ghid, de profesor, cum le stă și bine. Drumuri pentru alți nativi şi servicii diverse.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Pentru Vărsători, distracție, dar foarte intelectuală, pot cunoaște persoane care îi uluiesc prin ideile pe care le au și felul în care conectează ideille. Spre seară, se distrează.

Horoscop 23 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Peşti, acasă, dar se pare că unii își fac bagajele, deci există și planuri pentru vacanță sau pentru o călătorie, dar nu acum, ci peste câteva zile. În tot cazul, se simt bine în cămin.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *