Astrofun

Horoscop 23 iunie, cu Neti Sandu

Horoscop 23 iunie BERBEC
E o șansă de bani și o să vă echilibrați bugetul lunar, după care mai vedeți de unde mai faceți rost de bani pentru vacanță. Noutăți, care să vă stârnească curiozitatea, să vă alimenteze speranță pentru o viață mai bună și să fie cineva care să vă aducă fericirea din relația de cuplu.

Horoscop 23 iunie TAUR
Poate vă mai luați un job sau doar un proiect în plus, aici unde lucrați că s-aveți mai mulți bani – că s-au înmulțit cheltuielile. Voi sunteți prinși cu o sumedenie de treburi și o să vă descurcați frumos, c-aveți energia necesară și dorință interioara să vă depășiți performanțele.

Horoscop 23 iunie GEMENI
O să simțiți mai multă afecțiune din partea ființei iubite care s-ar putea să fi scapăt de o munca grea și se ocupă și de voi. Sunt lucruri importante de făcut atât la serviciu, cât și acasă, dar ați face bine să nu vă neglijați să vă îngrijiți de sănătate și de starea voastră de spirit.

Horoscop 23 iunie RAC
O să luați niste bani, pot fi și din urmă și să vă echilibrați din punct de vedere financiar, că ați avut o groază de cheltuieli. Se anunță succes, și poate fi consecință și unor fapte mai vechi, că oți fi muncit cu spor mai de mult și abia acum s-au găsit niște oameni să vă premieze, să vă aplaude.

Horoscop 23 iunie LEU
Sunt niște oameni care au nevoie de voi și o să le întindeti o mână de ajutor că poate le întoarceți serviciul pe care vi l-au făcut cândva. Vă preocupa o plecare și vă interesați de mijlocul de transport, de cazare, de bani, s-aveți la voi și să fie rezervarea făcută, s-aveți buletin, pașaport – valabile.

Horoscop 23 iunie FECIOARĂ
Se poate să primiți – cadou – o invitație la mare, fie pentru weekend, fie pentru vacanță. E posibil să vi se plătească abia acum ore suplimentare, sau vreun proiect care a primit în sfârșit finanțare, o fi vreun sponsor nou și e bine să-i cereți bani, să nu vă sfiiți.

Horoscop 23 iunie BALANȚĂ
O să vă bucurați de prezența cuiva care o fi dat bir cu fugiții, că o fi avut treabă și o să vă caute că nu poate trai fară voi. Apare cineva care vrea să faceți echipa în viață de cuplu, să fiți fericiți, și asta pentru că simte că e posibil acest lucru că și voi, de altfel – sentimentul e reciproc.

Horoscop 23 iunie SCORPION
O s-aveți o discuție între patru ochi cu cineva care și-a cam pierdut încrederea în voi și o să-i dovediți că n-are dreptate. O să vă treziți cu o ofertă de job și n-o să vă ia mult timp de gândire să ziceți DA, că pare să fie ceva convenabil și la care visați de multă vreme, probabil.

Horoscop 23 iunie SĂGETĂTOR
Vine cineva care o să vă cucerească, o să vedeți, cu mare ușurință și o să urmeze și o viață frumoasa în cuplu. O să aveți o relație mult mai buna cu anturajul, poate veți petrece timpul liber, și chiar să plecați în vacanță cu niște prieteni, pe care vi i-oți fi făcut recent.

Horoscop 23 iunie CAPRICORN
E cineva încântat de performanțele voastre și care-o să vă propună un job la care-o să vă fie greu să ziceți nu. E posibil să vi se dea ceva nou de lucru și să vă placă, să vă fie și ușor, și să luați și bani, că aveți priză la șefi, sponsori, în perioada asta.

Horoscop 23 iunie VĂRSĂTOR
Poate vă faceți program comun cu copiii, închiriați un teren de sport, alegeți o îndeletnicire care să vă deconecteze. Poate vă luați altă mașină dacă n-o s-o puteți repara pe actuala, sau poate e atât de ieftina, că nu e de ratat ocazia. Pare să fie un chilipir.

Horoscop 23 iunie PEȘTI
O să vă descoperiți un hobby care-o să vă acapareze cu totul, și n-ar fi exclus să luați și bani, în curând, de pe urma lui. O să vă mai ocupați și de casa, și de familie, și o să cheltuiți niște bani , că sunt niște lucruri de cumpărat și ai voștri or să aprecieze fiecare lucru pe care-l faceți.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *