Astrofun

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc pentru zodii

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni – o zi importantă sub aspect partenerial. Pot avea loc întâlniri şi discuţii, sunt drăguţi şi pot atrage de partea lor persoane de care au nevoie pentru a colabora. Se pot teme pentru banii lor – marţi şi miercuri, fie că au făcut investiţii imprudente, fie că ar avea nevoie de ceva resurse. Nu le primesc de la ceilalţi, deşi se roagă, aşa că e bine să conteze doar pe calităţile lor şi pe abilităţile lor. Ceva călătorii, poate, vineri, însă duminică sigur au treabă.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri este un început de săptămână sub aspecte ce indică muncă în colaborare, asta mai ales luni. Discuţii şi poate chiar opoziţii, optică diferită, cu alte persoane cu care sunt nevoiţi să colaboreze – marţi şi miercuri. Joi şi vineri pot veni nişte soluţii, poate şi apelează la un intermediar, un negociator, un specialist, astfel încât la final de săptămână vin cu foarte multe clarităţi şi decizii bune pe care le iau privind proiectele lor.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, începutul de săptămână este flamboaiant, se simt foarte bine şi de aceea fac lucrurile cumva de voie, au entuziast şi elan. Au însă mai mult de tras marţi şi miercuri, mai ales dacă la locul de muncă cineva nu îşi face treaba sau ei s-au sprijinit prea mult pe cineva şi lucrurile nu ies aşa cum s-au aşteptat. Atenţie la sănătate marţi şi miercuri. Însă joi şi vineri pot fi întâlniri importante. Trebuie să fie diplomaţi, să aibă tact, pentru ca lucrurile să iasă bine. În weekend, au grijă de sănătate şi vor să fie răsfăţaţi.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua de luni este mai grijulie, în sensul că nu vor să rişte nimic, fac lucruri cu care s-au obişnuit, pe care le stăpânesc foarte bine, cu alte cuvinte nu ies din pătrăţica lor. Însă au foarte multă intuiţie, fler şi în afaceri, şi sentimental, şi în relaţiile cu oamenii – marţi şi miercuri, şi pot folosi aceste fler mai ales când e vorba de a alege o propunere, dacă merge, să continue pe mâna cuiva, să accepte sau dimpotrivă să se retragă. Vineri au mult de lucru şi trebuie să fie un pic atenţi la aspectele juridice sau să găsească un act rătăcit, în weekend, cu partenerul.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Foarte bunte întâlniri sau drumuri pe care le fac luni. Sunt inspiraţi, se descurcă bine, au răspunsuri la toate şi îşi dau seama foarte limpede de ce se întâmplă în jur. Sunt foarte concentraţi marţi şi miercuri pentru a pune cap la cap nişte informaţii, pentru a vedea dacă li se potriveşte sau nu, dacă le pică bine ceva. O propunere, un proiect sau o anumită stare de lucru care s-a creat în acest moment. La mijlocul săptămânii pot fi şi discuţii, întâlniri frumoase cu membrii familiei, ceva alinare, vindecare, poveşti din trecut, se stă la taifas. Vineri şi sâmbătă îşi fac deja planuri pentru o vacanţă sau o ieşire sau ceva mai aventuros.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, preocupare pentru bani încă de la începutul săptămânii. Bani din colaborare. Trebuie să fie foarte clarificate în legătură cu calitatea colaborării. Merg împreună cu cineva în ritmul în care şi lor le convine sau trebuie să aibă nişte amendamente, să îşi ceară nişte drepturi. De aceea, pot fi multe discuţii marţi şi miercuri în legătură cu drepturi şi obligaţii pentru a nu avea sentimentul că sunt exploatate. Întâlniri bune, discuţii bune, minte foarte clară şi rezolvarea unor acte. Pentru joi şi vineri, atenţie pentru casă, nu prea vor să fie deranjate, însă duminică de voie şi activităţi foarte frumoase.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Sunt inspirate şi într-o formă foarte bună luni. Foarte eficiente şi practice marţi şi miercuri. Îşi ştiu exact valoarea şi cer onorarii mari sau ştiu cât preţuieşte un anumite efort pe care îl fac. Pot fi creative şi ingenioase, cu bani puţini fac lucruri mari, se descurcă bine, pot avea ceva cheltuieli, dar cumva ele sunt eficiente. Pentru miercuri şi joi, drumuri sau călătorii sau vorbesc cu persoane de care le e drag. Schimbă informaţii şi sunt foarte stimulate intelectual. În weekend în casă.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii încep săptămâna mai paşnic. Nu prea se implică în diverse activităţi, stau şi observă. Amână intrarea în lucru. Însă sunt într-o mare formă marţi şi miercuri, foarte pe fază, foarte intuitivi atât în relaţii, cât şi în bussiness. Surprind lucruri pe care alţii nu le văd, de aceea, mai ales joi şi vineri, pot veni cu nişte idei financiare sau îşi dau seama dacă sunt păcăliţi sau realizează o oportunitate pe lângă care ceilalţi au trecut. Acte bune în a doua jumătate a săptămânii, iar în weekend vizite plăcute, eficiente, cu rezolvări.

Citeste mai mult pe Antena3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *