Astrofun

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne ştim interesul şi ne purtăm de grijă, iar asta ne face practici şi isteţi.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care ne cere să fim răbdători, să nu ne grăbim să tragem concluzii şi să fim atenţi şi la ce se află în spatele lucrurilor văzute.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, ziua aduce rezultate foarte bune materiale. Le iese ceea ce şi-au propus, iar alţii pot face nişte investiţii inspirate în casă.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, o zi aducătoare de gânduri inspirate, o minte care funcţionează foarte bine, o logică foarte bună, conectează foarte bine datele şi primesc răspunsuri.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Gemenii stau bine la capitolul bani, poate că evită o situaţie dificilă care s-a creat recent şi răsuflă uşuraţi că au găsit soluţia.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, ziua poate fi aducătoare de veşti bune de la persoane aflate la distanţă şi foarte dragi, sunt discuţii de suflet sau se rezolvă nişte acte încâlcite.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, vorbim astăzi de sfânta răbdare şi de faptul că nefăcând nimic lucrurile se pot aranja, dar poate că e o zi norocoasă pentru ei din acest punct de vedere.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Bune vorbe, bune prietenii. Lucrurile se lămuresc, se clarifică şi îşi uşurează sufletul în felul acesta. Manifestă multă generozitate şi toleranţă, iertare.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Pentru Balanţe, ziua este aducătoare de înţelegere. Primesc explicaţii la evenimentele din zilele trecute, mai ales la locul de muncă de la cineva care poate nu şi-a făcut treaba şi explicaţiile astea pică foarte bine şi aduc înţelegere.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
O zi marcată de ajutor ceresc, mai ales dacă au de rezolvat lucruri cu străini, cu oameni la ghişee sau diverse autorităţi. Cumva, şi datorită sincerităţii şi a dialogului sufletesc, se rezolvă.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Mai ales în a doua jumătate a zilei pot veni nişte clarificări sau nişte veşti bune sau chiar sprijin şi ajutor material de la cei apropiaţi.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Au şi ei, astăzi, parte, în special după-amiază, de o înţelegere sau de o dezlegare, dar pe fondul unor frământări care persistă, mai ales în plan relaţional se rezolvă ceva.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Le poate veni ideea, mai ales după-amiaza sau seara, dacă discută sau dacă se informează, unui nou proiect. Dar trebuie să îl discute cu colaboratorii lor pentru că sunt mai mulţi oameni care participă.

Horoscop 24 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, foarte bună zi, mai ales după-amiază, pentru sănătate, află nişte răspunsuri, fac investigaţii şi înţeleg mai bine o problemă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *