Astrofun

Horoscop 24 iulie Camelia Pătrăşcanu

Berbec

O zi în care orgoliul Berbecilor poate exploda pur și simplu. Trebuie să și-l manifeste, pentru că așa sunt aspectele. Important este să nu producă daune.

Taur

Ziua marchează autoritate și putere. Descoperă care sunt secțiunile și oamenii care sunt lipsiți de putere și se lasă intimidați, dar care sunt și zonele unde ei pot să-și arate toată personalitatea.

Gemeni

Gemenii înțeleg astăzi ce trebuie să facă pentru a prospera. Au o foarte bună intuiție, învață din lecțiile eșecurilor, dar și a succeselor din trecut, astfel încât iau niște măsuri interesante și au idei valoroase.

Rac

Ziua aduce sublinierea personalității. Înving pe cineva într-o dispută.

Leu

Leii e bine să aibă grijă de sănătatea lor pentru că Luna plină îi sensibilizează.

Fecioară

Stau foarte bine la capitolul relații, aș zice că se pot îndrăgosti de mintea cuiva.

Balanţă

Pentru Balannțe ziua poate marca și ea prietenii și relații foarte bune. Au succes și lipici la public.

Scorpion

Scorpionii sunt într-o formă foarte bună, mai ales la muncă, pentru că conduc bine ostilitățile sau își dau seama care este interesul lor într-un context mai larg.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua marchează un puternic simț al dreptății, se luptă pentru dreptatea lor, unii în justiție, cu acte, la tribunale sau la ghișee.

Capricorn

Ziua este marcatăde bani pe care doresc să-i câștige în luptă dreaptă și mai ales din partea unor persoane care le datorează.

Vărsător

Vărsătorii sunt atenți nu atât la imaginea lor, cât la postura în care sunt puși într-o situație. Analizează dacă le convine sau nu o situație, chiar și dacă le aduce bani.

Peşti

Atenționare cu privire la sănătate sau la griji. Riscă să se bage în lucruri mai complicate decât cred ei și care le depășesc puterile.

Avem o Lună Plină care ne învață foarte multe și despre libertate personală, despre puterea de a spune ‘nu’, dar și despre limitele noastre.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *