Astrofun

Horoscop 26 septembrie 2022. Început de săptămână furtunos pentru unele zodii

Horoscop 26 septembrie 2022. Descoperă horoscopul primei zile din această nouă săptămână. Vă prezentăm cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale pentru ziua de luni, 26 septembrie 2022.

Horoscopul zilei de luni, 26 septembrie 2022

Vezi ce spune horoscopul despre zodia în care te-ai născut sau cea în care ai ascendentul.

Zodia Berbec – paradoxal pentru voi această zi este de relaxare. Veți avea timp să vă puneți ordine în gânduri și să faceți planul pentru restul săptămânii.

Zodia Taur – cineva apropiat îți va cere ajutorul într-o problemă sensibilă, și chiar dacă vei simți că nu ai timp pentru asta, conștiința te va împinge să te implici.

Zodia Gemeni – sfatul astrelor pentru voi este să dați frâu liber sentimentelor și nu vă mai impuneți atâtea limite, la orice pas. Fericirea vă așteaptă după colț.

Zodia Rac – chiar dacă ai o zi plină cu de toate, încearcă să nu te simți copleșit, mobilizează-te, fii rațional, și astfel vei reuși să faci față cu brio.

Zodia Leu –  în plan sentimental, astrele au veşti bune pentru tine, mai ales dacă nu ai încă o relaţie stabilă. Este o perioadă grozavă pentru planuri de viitor cu persoana iubită.

Zodia Fecioară – luați pe rând fiecare sarcină pe care o aveți de îndeplinit și veți vedea că se va face lumină în drumul vostru spre zilele libere cu relaxare deplină.

Zodia Balanță

Încearcă un alt mod de abordare în relația de cuplu, pentru că altfel riști să strici totul. Modul în care te impui îl face pe partenerul de viață să te vadă cu alți ochi, ori asta nu e bine deloc.

Zodia Scorpion – apar semne de împăcare între voi și o persoană importantă din viața voastră față de care v-ați răcit. Faceți pași în față, spre împăcare, și nu veți regreta.

Zodia Săgetător – astăzi aveți șanse să ajungeți la o concluzie favorabilă cu privire la o colaborare profesională mai veche. Veți ști cum să faceți să tăiați răul de la rădăcină.

Zodia Capricorn – toate problemele care vi se par acum de nerezolvat își vor găsi soluția mai devreme decât v-ați așteptat. Totul este să aveți răbdare și să nu mai puneți presiune pe umerii voștri.

Zodia Vărsător – primiți o ofertă profesională ce poate fi o adevărată gură de aer proaspăt pentru voi. Chiar dacă vă scoate din zona de confort, ar trebui să o îmbrățișati ca atare.

Zodia Pești  – începeți ziua cu o propunere neașteptată din partea persoanei iubite, poate fi o surpriză, o ofertă care nu ar trebui refuzată sub nicio formă.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *