Astrofun

Horoscop 27 iunie 2022

BERBEC

Întâlnire cu grupul și o să vă găsiți o preocupare care să vă scuture de tot stresul acumulat și o să căpătați o notă de prospețime, că faceți ce vă place. Poate le organizați celor mici o serbare, un meci, un concurs ca să descarce și ei adrenalina, dacă tot sunt în vacanță.

TAUR

Ori să vă treacă niște bani prin mănă ca să le luați alor voștri bilete la un spectacol, la un film, să vă bucurați de timpul liber comun, care e foarte prețios. Invitație de onoare la o nuntă, sau la un botez, poate fi cineva din familie și chiar voi.

GEMENI

O apariție surpriză, e cineva care o să vă atingă direct la coarda sensibilă și o să rimați emoțional cu acea persoană ca să vă puteți așeza la casa voastră dacă n-ați făcut-o deja. O întâlnire la cafea poate fi începutul unei frumoase relații sentimentale și să vă căsătoriți anul ăsta, ori celălalt.

RAC

Se poate să aveți invitați, c-o fi zi de naștere, de căsătorie, e ceva care o să vă ungă pe suflet și o să-i aveți alături de cei dragi. E cineva care vrea să vă-ntâlniți și dacă nu v-ați făcut alt program o să vă faceți timp pentru o vedere la față.

LEU

Vă faceți timp pentru o escapadă turistică la malul mării, sau la munte, cu grupul și o să vă-ntoarceți refăcuţi că exact asta vă lipsea – o ieșire la aer. E bine să verificați actele, dacă plecați la drum, să nu fie vreunul expirat, și să nu le uitați acasă, și mașina să fie funcțională.

FECIOARĂ

E cineva drag care v-a pregătit o surpriză și o să vă bucurați că contați în ochii oamenilor pe care-i prețuiți și o să aveți o stare de spirit cât se poate de bună. Poate-i scoateți la masă în oraș pe ai voștri că aveți ceva de sărbătorit, că de pregătit masa acasă v-ați cam săturat.

BALANȚĂ

Poate vine cineva de la drum lung în vizită și o să petreceți câteva ore bune fie acasă, dacă sunteți voi mai comozi din fire, fie prin oraș, pe la evenimente mondene. Poate vă invită cineva la un spectacol și o să vă bucurați de un vibe pozitiv, că ați fost ocupați până peste cap cu diverse munci.

SCORPION

Se poate s-aveți de luat niște cadouri pentru un moment special și să vă întrețineți cu niște sărbătoriți și toată lumea o să fie în vervă. Se poate să vă duceți la cineva care locuiește pe undeva prin țară, și dacă nu și nu lăsați pe săptămâna viitoare.

SĂGETĂTOR

O să ieșiți la un teteàtete cu ființa iubită, căreia o să-i faceți o declarație de dragoste care să ducă direct la căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți. O să revedeți niște oameni care vă fac să vă simțiți bine și poate plecați împreună la malul mării, sau la munte.

CAPRICORN

Poate vă faceți timp și pentru familie, să stați la una dintre mese împreună, măcar, dacă nu la toate și o să refaceți armonia cu care v-ați obișnuit. Se poate să vă dați întâlnire cu cineva de care depinde un proiect, o angajare, ceva care v-ar aduce stabilitate financiară, să stați de vorbă.

VĂRSĂTOR

O să întâlniți la o petrecere, undeva, o persoană care vă poate fi partener de viață și o să aflați întâi care-i sunt preferințele și ce puncte comune aveți. Poate le faceți o vizită alor voștri și le duceți ce au nevoie ca să le fie și lor mai ușor, plus că le e dor de voi.

PEȘTI

Se poate să treacă pe la voi cineva, dar ați putea ieși la o terasă ori în parc, să vă duceți la un spectacol dacă n-aveți timp s-ajungeți într-o stațiune turistică. Se poate să intrați la cheltuială c-aveți de luat cadouri poate ieșiți la un restaurant și faceți voi cinste, sau o să cumpărați ceva scump pentru casă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *