Astrofun

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Leu, noi proiecte, putem demara și o mai puternică încredere în viață.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Berbecii sunt într-o formă foarte bună și sentimental, dar și imaginativ, lucru foarte bun pentru noi acțiuni pe care le întreprind: să dea drumul la un proiect nou sau cu mai multă forță pe drumul pe care sunt.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, această Lună nouă vizează încrederea în propriile forțe. Pur și simplu felul în care se așează viața lor și siguranța asta pe care o au îi ajută. Pe de altă parte, relațiile de familie primesc un nou avânt.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, o Lună nouă ce vizează cunoașterea și poate unii doresc să studieze sau să experimenteze ceva în care vor se priceapă foarte bine și să se specializeze pe un anumit domeniu. Dezleagă, de asemenea, și niște secrete care le dau putere.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, bani. Din acest moment, Luna nouă este aducătoare de încredere în forțele proprii și încrederea că pot câștiga bani. Și așa este, pentru că aspecte sunt minunate și pe carieră.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii pot hotărî astăzi dacă le convine sau nu le convine ceva – un statut, o funcție, niște responsabilități. Dacă nu le convine și nu-i onorează, e posibil să se decupleze de la o colaborare sau un angajament.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, o Lună nouă care poate aduce roade bogate de pe urma unor activități de unde urmau să obțină ceva, dar și-au luat gândul. Deci colectează niște mulțumiri târzii.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, succes social, faimă, reputație bună. O Lună nouă care ajută Balanțele să iasă la rampă și să îşi facă noi prieteni sau să se facă cunoscute în alte medii. Au parte de o dragoste venită de unde nu se așteaptă.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Pentru Scorpion, carieră și proiecte noi, mari, care pot aduce nu numai reușită financiară, dar mai mult decât atât, reputație și credibilitate, deci să dea drumul unor acțiuni pe care le-au pregătit, dar cu lucru în echipă.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Pentru Săgetător, Luna nouă poate aduce o schimbare de optică și de crezuri. Își pun sub lupă niște convingeri și rămân doar cu cele care le dau putere, încredere în ei și în viață. În plus, discută mult despre convingerile lor.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Pentru Capricorni, mulțumire conjugală sufletească, succes financiar mai mult pentru partenerii acestora, dar se bucură pentru ei și în felul acesta există și armonie în familie.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Pentru Vărsători, popularitate. Au de făcut lucruri care îi expun mai mult sau ei se pun într-o poziție într-o lumină mai vizibilă. Nu se poate spune că nu le convine reușita socială.

Horoscop 28 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Pești, Luna nouă aduce multă muncă, o structură foarte bună a muncii, succes și profesional, dar și financiar. Susținere foarte bună energetică în lucrurile pe care le au de făcut.

O zi minunată cu această Lună nouă, așa că să îi dăm drumul, să ne întindem aripile, pentru că sigur iese bine.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *