Astrofun

Horoscop 28 septembrie, cu Neti Sandu

O zi cu rezolvări. Poate le acordăm mai mult timp lucrurilor pe care le-am făcut la repezeală în mod superficial și le realizăm acum, așa cum trebuie, ca să avem de câștigat.

Vibrația zilei este 1 și s-o luăm de la capăt, încă și încă o dată, numai să ne-asigurăm succesul.

Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 28 septembrie BERBEC

O să recuperați banii de care-aveți atâta nevoie, dar străduiți-vă un pic – dați emailuri, sunați, duceți-vă peste ei.

O s-aveți prilejul să reglați situația partenerială, să perfectați comunicarea ca să puteți și lucra, și să mergeți mai departe cu relațiile de afaceri, relația de cuplu.

Horoscop 28 septembrie TAUR

Dispuneți de niște bani și o să vă mai luați și vouă ceva de care –aveți nevoie, nu numai celorlalți.

O nouă idilă la orizont pentru cei care-și doresc o relație care să le completeze frumos viața, și poate că va trebui să treceți peste unele, mici, hopuri.

Horoscop 28 septembrie GEMENI

Se poate să primiți o mână de ajutor din partea cuiva care ține la voi și vrea să vă facă viața mai ușoară.

Vă vin idei despre afacerile care v-ar aduce profit și chiar nu trebuie să vă scape din mână așa ceva, că ocaziile nu apar zilnic și poate fructificați momentul.

Horoscop 28 septembrie RAC

Poate le-ați venit de hac unor probleme de sănătate și atât voi, cât și familia o să fiți în siguranță.

O să vă ocupați de reamenajări și de diverse alte lucruri legate de casă, pe care le-oți fi tot amânat, dar acum s-au întrunit toți factorii.

Horoscop 28 septembrie LEU

E posibil să dați un refresh interiorului locuinței și să mai luați cate ceva care să aducă un plus de culoare în câmpul vizual.

Vă dați interesul să-i mulțumiți pe toți ai voștri, să-i adunați în jurul vostru, în primul rând pe cei din familia lărgită și să puneți la cale evenimentele acestui sfârșit de an.

Horoscop 28 septembrie FECIOARĂ

Poate v-ați mai gândit și-abia acum v-ați decis să intrați într-o combinație partenerială de afaceri – c-aveți mai mult timp.

Poate vreți să scăpați mai curând de niște rate, să achitați, poate, integral banca, ori poate-or fi alte datorii de care vreți-musai-să scăpați.

Horoscop 28 septembrie BALANȚĂ

Vi se confirmă niște așteptări și o să aflați ce s-a stabilit la un nivel anume și o să luați niște decizii.

Vi se spune ce e de rectificat, ce acte vă trebui să prezentați, or fi unele expirate și nu e de trecut cu vederea așa ceva, că veți întâmpina probleme.

Horoscop 28 septembrie SCORPION

Poate vă-mpăcați cu cineva care vă supărase și o să vă eliberați sufletește, că nu aveați o stare interioară prea bună.

Parcă v-au mai trecut fricile, vă mai și relaxați ca să porniți în forță, c-ați cam bătut pasul pe loc la capitolul profesie și trebuie să recuperați din mers.

Horoscop 28 septembrie SĂGETĂTOR

Or să vă parvină și acele configurări fără de care nu puteți merge mai departe ca să faceți progrese pe mai multe planuri.

O să reluați o activitate care vă poate aduce un plus de popularitate și o să aveți o stare de spirit mult mai bună, și-o să puteți munci cu un plus de implicare.

Horoscop 28 septembrie CAPRICORN

Va trebui să mai luați niște acte de la semnat ca să vă puteți mișca, pentru că s-a cam tergiversat legalizarea unor acte.

O să puteți dezlega, măcar parțial, ițele unei afaceri și să mergeți mai departe, să relaționați cu partenerii care se străduie să păstreze ritmul.

Horoscop 28 septembrie VĂRSĂTOR

Poate sunteți preocupați de școală, de cursuri, de taxele școlare și o să le dați de capăt zilele-astea, dacă nu se va putea azi.

Se pare că vă invită cineva la sfârșit de săptămână să dați o fugă în altă localitate la o zi de naștere, sau se căsătoresc niște prieteni și vreți să fiți și voi de față.

Horoscop 28 septembrie PEȘTI

Poate va trebui să faceți o alegere legată de școală, ca să vă fie mai ușor, că lucrurile nu păreau să meargă în sensul dorit de voi.

Un telefon, un drum la bancă, intrați pe aplicații și vedeți cum să procedați cu ratele că vreți să cereți un împrumut vă interesează toate detaliile, ca să nu rămâneți încurcați.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *