Astrofun

Horoscop 3 februarie, cu Neti Sandu

HOROSCOP 3 FEBRUARIE BERBEC

 

O să vă asociați cu niște oameni ca să puteți lansa la apă un proiect și pe care să-l dezvoltați rapid s-aveți parte de câștiguri.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE TAUR

 

Voi o să ieșiți la rampă cu ceva nou care să v-aducă un plus de prestigiu și bani, cu multă muncă și niște satisfacții vor fi, o să vă convingeți de asta.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE GEMENI

 

O să depuneți eforturi serioase să-nvățați pentru școală, pentru examene, poate aveți de prezentat niște lucrări și să luați niște calificative – de top.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE RAC

 

Se poate să cereți un împrumut unei bănci ca să începeți o afacere, sau poate accesați fonduri europene pentru că vă simțiți în stare să munciți pentru obiectivul în care credeați.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE LEU

 

Se poate să se mai schimbe vreun șef, fie pentru că pleacă, fie că vă mutați voi în alt departament c-o fi mai multă nevoie de voi acolo.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE FECIOARĂ

 

E mult de lucru și la serviciu, și acasă, dar dacă lucrați de acasă ar trebui – teoretic – să fie mai bine, mai ușor așa, dar practic, rămâne de văzut.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE BALANȚĂ

 

Vin bani, vor fi și cheltuieli, dar, una peste alta o să vă descurcați că știți cum să faceți să echilibrați situația, să picați tot în picioare.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE SCORPION

 

O să vă pice cu tronc….o casă, bine, și e poate și o pomană, dar locuința o să fie pe gustul vostru – poate și ca preț, nu numai la felul în care arată.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

 

V-apucați de scris, de învățat, de dat examene, poate-o să faceți o carieră în sfera comunicații și o să vă descurcați de minune, chiar dac-o să fie mult de învățat.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE CAPRICORN

 

Vin, poate mai mulți bani, poate pentru că mai apar niște rămășițe din urmă și o să fie un capitol consistent, și poate puneți deoparte ca s-aveți o rezervă.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

 

O să puteți îndrepta niște situații care v-au creat nemulțumiri și vă luați o revanșă și-n fața voastră, și-n fața altora, care-și pierduseră încrederea în voi.

 

HOROSCOP 3 FEBRUARIE PEȘTI

 

Vă pregătiți de o relansare, dar e bine să verificați înainte de toate starea sănătății, să fiți în formă, ca să faceți treaba ca lumea.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *