Astrofun

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii aleargă din stânga în dreapta, dar este posibil să nu se potrivească lucrurile, lipsa de sincronizare cu alţii sau lipsa de informaţii la timp îi poate supăra.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, banii parcă le aleargă printre degete. Ştiu că pot pune mâna pe ei, dar parcă nu reuşesc să realizeze acest lucru. Şi de aici, tot felul de mâhniri. Pierderi de bani şi din cauza altora, prieteni sau împrumuturi care nu se întorc.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi aducătoare de agitaţie mentală şi trebuie să fie foarte atenţi cu cuvintele pe care le rostesc pentru că unii oameni se pot mâhni. Li se smulg promisiuni sau li se cere să ţină o promisiune făcută şi asta nu le pică deloc bine.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii trebuie să fie un pic mai atenţi la sănătate pentru că pot avea nişte răspunsuri pozitive în acest sens. Pe de altă parte, atenţie la greşelile celorlalţi şi timp pierdut, irosit.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce multe discuţii cu anturajul, cu persoane din jurul lor şi poate că nu sunt mulţumiţi cu felul în care îi privesc ceilalţi sau de locul lor acum. Încearcă să câştige respect.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele îşi bat capul cu autorităţile sau cu şefii, încearcă să lămurească pe cineva. Poate au nevoie de nişte acte care nu sunt semnate la timp şi trebuie să fie foarte flexibile astfel încât să deschidă uşile.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele se luptă pentru dreptate şi adevăr, astăzi, şi discută mult cu cineva, punând temele de la un nivel foarte înalt moral.

Horoscop 3 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de nişte răspunsuri, de un specialist, trebuie să convingă pe cineva să le facă o treabă în locul lor sau alături de ei şi e mult de discutat. Au sentimentul că riscă o pagubă.

Citeste continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *