Smart

Horoscop 3 octombrie, cu Neti Sandu

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE BERBEC

Cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult vă caută și dacă sunteți prin vreo zonă vă întâlniți, dacă nu programați altă dată. Prietenii vă scot pe afară, poate aveţi un sport preferat sau formaţie preferată şi vă duceţi unde cântă, diseară, că să vă bucuraţi de timpul liber.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE TAUR

Poate faceți o vizită unei rude care vă cere ajutorul, se poate mulțumi și cu un sfat că să depășească un moment delicat. Se poate s-aveți o mică petrecere în familie, cu delicatese, de obicei, și o să-ncepeți cu alt tonus săptămâna dacă vă strângeți toți și sărbătoriți ceva.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE GEMENI

Se poate să vă duceți la un botez sau să le organizați copiilor o zi de naștere, sau alt gen de petrecere că să se joace. O să revină cineva care nu a putut să trăiască fără voi și o să vă descurcați cu explicațiile, dacă simțiți că nu mai face parte din viața voastră.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE RAC

Vă caută cineva care simte o reciprocitate a sentimentelor și vrea o confirmare – că să fie și mai sigură, persoană. Se poate să stați mai pe lângă casă, fie pentru că preferați odihna alergăturii pe afară, fie pentru că faceți o tratație în cinstea cuiva dintre ai voștri.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE LEU

E o preocupare de timp liber, care o să-i adune și pe prieteni și o să vă meargă bine că s-aveți alt vibe. O să vă bucurați de prezența unor prieteni, indiferent de cât stați împreună și o să vă-ncărcați emoțional, că v-au lipsit, și e un moment bun să strângeți relațiile.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE FECIOARĂ

Sunt câteva prietene care vor să puneți țara la cale, să faceți niște lucruri care să nu fie numai spre beneficiul vostru, ci și al altora. Banii se vor duce ușor dacă n-o să fiți atenți, dar o să fiți mai cumpătați, mai ales c-aveți cheltuieli mari și sunteți și după concediu.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE BALANȚĂ

E bine să vă acordați și vouă un respiro și să alegeți preocupări deconectante și să vedeți un spectacol, să vă duceți la cineva în vizită. Vă puteți întâlni cu toți cei pe care nu i-ați văzut atunci când ați stabilit și să sperăm că nu mai apar și acum alte impedimente. Poate online?

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE SCORPION

Se poate să-ntâlniți pe cineva care vi s-ar potrivi că fel de a fi și să vă doriți și-n continuare să păstrați legătura. Aveți ceva pe suflet despre care ați face bine să vorbiți cu cineva, poate chiar cu persoana care v-a cauzat frământarea respectivă și să vă eliberați, odată, de povară.

Citește mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *