Astrofun

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 30 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o Lună Nouă în zona câștigurilor și toată activitatea lor prinde un ritm nou care poate duce la abundență materială.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Se mobilizează pentru planurile și proiectele lor, deci lasă deoparte comoditatea sau lenea.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni această Lună Nouă este aducătoare mai ales de înțelegerea unor acțiuni care poate nu au avut atât de mult succes. Deznoadă niște greșeli astfel încăt să nu se repete, dar mai mult decât atât să facă lucruri mari de acum înainte.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o Lună Nouă în zona noilor inspirații. E bine să se uite un pic în jur, să vadă cum au soluționat alții problemele sau cum s-au dezvoltat în domeniul lor profesional, cum au găsit soluții pentru viață în general și cum se inspiră de acolo.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

În proprie lor forță, personalitate, curaj îndrăzneală, chiar și puțină îngâmfare, stă succesul. Cu alte cuvinte trebuie să creadă în ei și ei să miște lucrurile, să inspire oamenii.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Această Lună Nouă poate veni cu o nouă viziune, un nou concept despre realizare, reușită, succes sau chiar legat de carieră și afaceri. Deci, o viziune nouă din alt punct de vedere.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O Lună Nouă în Taur care aduce mai multă recunoaștere capacităților și rezultatelor colaboratorului principal sau partenerului de viață. Cu alte cuvinte, succesul stă și dacă ia omul așa cum e și îl valorizează în ce face bun.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luna Nouă în Taur este aducătoare și pentru ei de colaborări noi sau se consolidează niște colaborări pe care le au astfel încât să stimuleze tot ce e mai bun în celălalt. Sigur, și perspectiva câștigului motivează oamenii.

Horoscop 29 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

O lună Nouă care le dă planuri noi profesionale. Ei trebuie să se mobilizeze întâi și să stabilească ce vor și ce nu vor și care este culoarul, direcția și prioritățile de pe lista lor.

Citeste continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *