Astrofun

Horoscop 1 octombrie, cu Neti Sandu – vin bani buni

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE BERBEC

O s-aveţi de ales, dintre mai multe variante de distracţie, cu cine, unde şi cât să staţi – îi întrebaţi şi pe ai voştri.

E ceva de discutat între patru ochi cu cineva care are gânduri serioase cu voi, fie de afaceri, fie de viaţă personală şi o să vă spuneţi punctul de vedere – negru pe alb!

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE TAUR

Poate vă pregătiţi de musafiri şi faceţi aprovizionarea, selectaţi meniul, ca să fie pe gustul fiecaruia-n parte.

De sănătatea voastră şi de a celor din familie o să va-ngrijiți ca să nu vă-ncurce nimic la treabă, nici la distracţie, să vă simţiţi în elementul vostru.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE GEMENI

Persoana de care vă simţiţi ataşaţi sufleteşte traversează o perioadă delicată şi e bine să-i ridicaţi şi voi moralul.

Voi aveţi o agendă-ncarcată şi o să vă drămuiţi timpul ca să v-ajungă să treceţi pe la fiecare persoană, sau eveniment câte puţin. Sau mai lăsaţi şi pe mâine vreo vizită.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE RAC

Poate organizaţi la voi acasă o întâlnire cu rudele şi o să vă daţi peste cap să fie ce trebuie, la nivelul exigentelor voastre.

Vă pot intra bani şi să faceţi aprovizionarea pentru week-end şi probabil pentru toamna-iarna şi o să vă puteţi şi mişcă puţin, să ieşiţi la plimbare-n parc.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE LEU

Se poate să găsiţi pe vreun site mobilierul mult visat, sau alte piese de uz casnic, şi la preţ bun, şi să le cumpăraţi.

O să aflaţi pe cine vă puteţi baza la treabă şi cine mai e dispus, dintre prietenii voştri,. să meargă într-o excursie, fără mari pretenţii, ci să se bucure de faptul că sunteţi împreună.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE FECIOARĂ

Poate reziliaţi un contract ca să vă rezervaţi un timp al vostru, şi să găsiţi ceva mai bun de lucru, mai bine plătit.

Se poate să aveţi vreo datorie de care uitaserăţi, sau poate fi o factură pe care credeaţi c-a plătit-o partenerul, dar n-a fost să fie şi trebuie achitata urgent.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE SCORPION

Întrevedere cu cineva care vrea să scoată un adevăr de la voi şi se poate să şi reuşească – dacă are diplomaţie.

Poate reluaţi nişte negocieri şi dacă nici acum nu ajungeţi la un consens, o să mai încercaţi şi săptămâna viitoare că până atunci poate mai cedează şi partea cealaltă

Citeste mai mult pe PRO TV

1 Comment

  1. UNDE ESTE ZODIA BALANTA CA DUPA FECIOARA VINE SCORPIONUL.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *