Astrofun

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Foarte preocupaţi de siguranţa noastră, de rostul nostru, casă şi ai casei.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, tensiunile pot fi legate de confortul casei. Îşi doresc multe şi poate chiar o pagubă sau o neplăcere e un lucru bun pentru că îi stimulează să facă schimbări.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Taurii au şi ei o zi destul de agitată astăzi mai ales dacă sunt pe drumuri sau în locuri în care nu ar vrea să fie sau îşi fac gânduri pentru o persoană care nu e lângă ei. Discuţii la distanţă.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni vorbim de griji financiare, îşi pot da seama astăzi că nu au investit bine, nu au gândit bine, nu au apreciat bine sau că onorariile lor nu sunt respectate.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Racii au tensiuni şi emoţii legate de propria lor presoană. Deşi cariera e bine aspectată şi vin oferte bune, se tem că poate nu fac faţă.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, vorbim de o zi care activează anxietăţi mai vechi, fie legate de sănătate, fie legate în general de siguranţă, mai ales a celor din jur, dacă simt că lucrurile nu sunt cinstite.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, o zi aducătoare de preocupări privind imaginea lor şi asta e bine pentru că poate fac nişte schimbări binevenite pentru sănătate şi pentru corp.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Balanţele trebuie să ia nişte decizii sau să certe pe cineva şi nu ştiu cum să facă cu tact şi diplomaţie pentru că sunt mai preocupate să atingă obiectivele şi să se rezolve lucrurile.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii au şi ei de rezolvat multe lucruri cu autorităţile şi cu oficialii. Ţine de o problemă mai veche pe care au tot amânat-o. Trebuie să se ocupe de ea.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Săgetătorii au un ochi pe puşculiţă, vor să îşi sporească averea. Pornesc cu îngrijorare la drum, dar spre seară vin veşti bune sau se clarifică ei şi ştiu cum să facă lucrurile mai bine.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Capricornii au discuţii cu partenerul de viaţă sau cu o persoană foarte apropiată. Îşi dau seama că nu sunt pe aceeaşi linie. E greu să şi ajungă la un numitor comun. Mai mult tact, răbdare şi să asculte ce îşi doreşte celălalt.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Vărsătorii muncesc de zor, dar nu prea le place ce au de făcut, asta în prima parte a zilei. Cumva intră în ritm şi văd şi rezultate.

Horoscop 5 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, ziua aduce emoţii, sensibilităţi de tot felul şi asta pentru că vor să ajungă la peroana iubită sau vor să îi transmită persoanei iubite ceea ce îşi doresc. Au multe dorinţe, dar nu ştiu cum să şi le împlinească.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *