Astrofun

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 BERBEC

Se poate să renegociați un contract și să vă repoziționați, c-aveți alte pretenții, și o să ajungeți la o-nțelegere cu partenerii de afaceri. Se poate să treceți peste o ceartă și alte neînțelegeri cu partenerul de cuplu și să faceți să meargă și mai bine căsnicia.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 TAUR

Poate dați de niște reduceri la obiecte de uz casnic, aparatură, decorațiuni ori piese de mobilier, și o să cheltuiți niște bani ca să creați un alt confort pentru voi și ai voștri. V-ați făcut investigații medicale – stați liniștiți, nu v-ați făcut, e bine să nu mai amânați pe altădată, măcar preventiv.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 GEMENI

Ați putea relua o preocupare deconectantă ca să mai eliminați din stresul acumulat și o să vă puteți descoperi și alte veleități – și care să v-aducă și bani. Cineva cu care ați fost într-o relație n-a-ncheiat povestea și tot speră să vă-mpăcați – restul depinde de voi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 RAC

Poate vă mutați în altă locuință, sau mai faceți modificări în actuală, ca să aveți mai mult spațiu, și să vă puteți desfășura și activitatea școlară, profesională. Se poate să vină cineva în vizită și să mai rămână câteva zile pe la voi, fie cu treabă, fie de plăcere.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 LEU

O s-aveți parte de reușite dacă vă alăturați unui grup și vă străduiți să intraţi în armonia lui de funcționare, c-o să fie un exercițiu extrem de folositor pentru mai târziu. Poate optați pentru o altă disciplină – opțională – începeți o specializare pentru că v-ați descoperit o nouă pasiune.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ

Se poate să vă luați o colaborare și care să v-aducă acei bani de care-aveți nevoie, că sunt multe de cumpărat în perioada asta și poate faceți conserve de toamnă, printre altele. Se poate să vă-nțelegeți cu partenerul de cuplu și să investiți într-o mașină banii, dar numai dacă nu se mai poate repara.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ

O serie de lucruri pe care vi le-ați propus mai demult își află rezolvarea, rând pe rând, și o să vă neteziți drumul spre succes. E nevoie de răbdare însă. Ar avea de unde să vină un surplus financiar, poate va fi o mărire de salariu și o s-aveți un alt confort din punct de vedere al banilor.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2021 SCORPION

Păreți a fi într-o perioadă de tranzit și o să dați refresh total înfățișării și-o să vă îngrijiți și de sănătate să fiți cu toate analizele medicale la zi – să știți cum stați. A rămas ceva nespus în relația sentimentală și asta o să vă-mpiedice să fiți deschiși unul cu celălalt – mai bine vorbiți.

Vezi mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *