Smart

Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți

O zi armonioasă. E despre generozitate și iubire față de celălalt și s-o ținem tot așa, în perioada asta a sărbătorilor, ca să atingem un alt nivel sufletesc.

Vibrația zilei este 6 și armonia ne e la-ndemână, s-o cultivăm.

Horoscop 6 decembrie BERBEC

Se poate să revină niște angajatori care vor să vă asigure că n-o să regretați dacă bateți palma pentru un proiect, dar nici nu prin presiune, așa că vă mai gândiți.

Horoscop 6 decembrie TAUR

O să adunați banii pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să vă descurcați fără probleme cu cheltuielile de sărbători și o să fie toți ai voștri fericiți.

Horoscop 6 decembrie GEMENI

Vă interesați de acte și recuperarea bunurilor pe care nu i-ați luat la timp și o să prospectați și piața afacerilor, ca să știți dacă ați putea găsi ceva mai bun de lucru.

Horoscop 6 decembrie RAC

E cineva care vă poartă grijă așa cum și voi palpitați pentru fiecare dintre ai voștri că e o infuzie de generozitate în perioada asta, a sărbătorilor, și o să fie frumos.

Horoscop 6 decembrie LEU

Se poate să luați mai mulți bani, salariul, plus o primă sau alte restanțe, bani din colaborări și o să aveți cu ce să petreceți câteva zile la munte, undeva.

Horoscop 6 decembrie FECIOARĂ

O să vă asigurați că nu le lipsește nimic alor voștri și că ați luat pentru fiecare câte ceva, dar și pentru confortul casnic ați fi făcut voi o comandă online.

Horoscop 6 decembrie BALANȚĂ

Se poate să treceți pe la copii, nepoți, sunt cadouri de lăsat, de stat un pic să vă-ncadrați cu energia celor dragi, că e sărbătoare, de suflet și voie bună.

Horoscop 6 decembrie SCORPION

Se vine cu propuneri de afaceri, e posibil s-aveți și voi o idee numai bună de pus în practică și o să existe șansa să dați lovitura în afaceri la începutul anului.

Citește mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *