Astrofun

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au sentimentul că cineva nu e onest cu ei şi tocmai de aceea generează discuții. Sunt foarte fierbinți aceste discuții, mai ales după-amiază.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii, la locul de muncă, au nevoie de niște clarificări, nu pentru că ar pierde bani, ci pentru că vor să se asigure că oamenii le sunt loiali. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, discuțiile se învârt în jurul banilor și pot avea sentimentul că fie pentru a cuceri pe cineva, fie pentru a ține pe cineva lângă ei, trebuie să facă niște eforturi cam mari.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de conversație obositoare, mai ales în cămin, în familie, poate că unii preferă să nu le înceapă și ar fi mult mai bine așa. Sunt alte zile mai bune pentru teme obositoare. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii au și ei grijă astăzi de sentimentele celor din jur, poate persoane pe care le știu de multă vreme sau părinți sau bunici și e bine să asculte, să aibă răbdare, să lase pe cineva să își descarce sacul. 

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, sunt posibile întâlniri cu prieteni foarte buni, amici de d mult cu care se deapănă multe amintiri, ceva nostalgie astăzi mai ales după-amiază.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt practice, mai ales în a doua jumătate a zilei, își calculează pașii, timpul, energia sau banii pe care îi investesc și obțin rezultate. Deci, dacă fac un lucru, vor să iasă bine și chiar iese.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii, mai ales după-amiază au fler, au intuiție, dar au și lăcomie. Vor neapărat niște lucruri: dreptate, putere, autoritate, să se impună și le iese, dar trebuie să aibă răbdare, pentru că abia la finalul zilei apar și veștile bune.

Horoscop 7 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vești bune pe sănătate, pentru cei care și-au făcut investigații și au fost grijulii, dar vești bune și financiar din partea cuiva care îi premiază sau poate fi generos.

Citeste continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *