Astrofun

Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar

BERBEC

O să beneficiați de niște atuuri care vă pot scoate din orice încurcătură și o să vă fie netezit drumul spre succes, atât în afaceri, cât și în viața personală. Preocupările de grup să vă aducă satisfacții profesionale, veți câștiga o bătălie, prin acest efort colectiv. O să dați restart vieții voastre de cuplu dacă sunteți singuri și neconsolați! Se-anunță fericire!

TAUR

Aveți o și mai mare putere de muncă și se vor vedea și rezultatele, poate veți câștiga o competiție, o fi o luptă pentru un titlu, o funcție. E bine să fiți ceva mai atenți cu sănătatea, să nu fie deja o problemă și să faceți abstracție de ea, în loc să vă duceți la medic. Aveți idei, inițiative, chef de treabă, și o să se profite de tot acest pachet și vă pune lumea să munciți, nu glumă.

GEMENI

O să vă faceți timp și pentru voi, poate a și apărut cineva în viața sentimentală și vă umple un gol și o să fie o perioadă frumoasă pentru voi, o să fiți fericiți. O să cheltuiți niște bani ca să achitați facturile bancare și să vă faceți vouă unele plăceri. Vin bani pe altă filieră decât de la serviciu și o să-i puneți deoparte pentru concediu, de răsfăț.

 

RAC

Vă pregătiți de o plecare în vacanță, dar sunt și chestiuni de serviciu care se cer rezolvate, poate urmează o promovare și trebuie monitorizată atent. E multă treabă, poate-or să mai pună și alții umărul ca să vă rămână timp și pentru voi, să mai respirați. Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște clarificări și fiecare trebuie să dea dovadă de sinseritate, ca să rămâneți împreună.

LEU

Se ivește prilejul să intrați într-o colaborare cu străinătatea și să vă și deplasați într-acolo, dacă anumite lucruri se pot rezolva doar la fața locului, niște semnături. Or să vă preocupe niște studii, o documentare și veți aloca timp și bani, ca să urmați niște cursuri, eventual. O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce acea glorie la care visați, dar va fi multă muncă, să știți.

FECIOARĂ

Vin de undeva niște bani, pot fi și de la serviciu, dar și din surse particulare, poate-ați vândut ceva și vă intra bani în cont, s-aveți și pentru concediu. O să vă luptați pentru drepturile voastre, pentru recuperarea unor bani și o să vă bucurați de succes. . O reușită în plan financiar, vi se reactualizează salariu, pensie, alocație, de undeva or să vină banii care să vă completeze bugetul familiei.

BALANȚĂ

E cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine, dacă nu sunteți căsătoriți și o să vă faceți timp să ieșiți la plimbare, la cafea, să vedeți ce compatibilitate aveți. Se poate să primiti ceva în dar, poate fi și fară un motiv anume și să fie o doza de optimism la purtător. E momentul să întâlniți pe cineva care să vă schimbe viață în bine și să vă și căsătoriți, anul asta, celalalt.

SCORPION

O să legalizați o situație, vă dați tot interesul să respectați un regulament ca să vi se aprobe un statut la care aspirați de multă vreme. O să intrați în posesia unor bani pe care trebuia să-i luați mai demult și o să aveți și voi o lejeritate financiară. Poate cereți ajutorul unui impresar ca să vă găsească un angajament și o să se dovedească o alegere foarte bună.

SĂGETĂTOR

Vă bucurați de susținere, fie morală, fie materială din partea unor apropiați care știu ce vă lipsește și sunt dispuși să v-ajute ori de câte ori o să le-o cereți. Vă mai gândiți dacă o s-apelați la un credit bancar, sau o să găsiți altă soluție, altă sursă de bani – o finanțare. Poate abia acum o să existe un declic sufletesc la vederea cuiva care v-a făcut curte, dar n-ați reacționat.

CAPRICORN

Sunt câteva aspecte ale relației de cuplu, care se cer lămurite și o să ieșiți diseară la o parolă, sau cel bine v-ar prinde o plecare în doi la mare, sau la munte, în weekend. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să corespundă idealului vostru și să vă construiți pas cu pas o relație. A sosit clipa adevărului și trebuie să dați un răspuns hotărâtor – rămâneți într-o relație, sau nu.

VĂRSĂTOR

O excursie chiar și cu colegii de serviciu sau cu cei de la școală, dacă tot s-au încheiat cursurile, va fi un bun prilej să consolidați niște relații care vă pot uni pe viață. S-ar putea să mai primiți niște bani în plus pentru ore suplimentare, vor fi, oricum, niște bonusuri mai consistente. O plecare în excursie la sfârșit de săptămână v-ar da refresh total, v-ați recăpăta inspirația.

PEȘTI

Se poate să intrați într-un parteneriat de afaceri și să nu vă lăsați până nu veți obține toate condițiile pe care le revendicați în contract. Lucrul asta se poate întâmpla și la toamnă. O să vă descoperiți niște aptitudini pe care le puteți cultiva și să devină un hobby care să fie sursa voastră de bună dispoziție. E cineva tânăr care o să vă intre-n grații și poate veți construi împreună o relație de cuplu, de durată.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *