Astrofun

Horoscop 8 ianuarie, cu Neti Sandu

Horoscop 8 ianuarie BERBEC

O vizită neașteptată și poate veți petrece și ziua de azi și pe cea de mâine în compania acestei persoane care o să vă binedispună, poate fi cineva tânăr.

Horoscop 8 ianuarie TAUR

Se-ntâmplă ceva prin târg și o să puneți și voi suflet acolo, să iasă la lumina un eveniment artistic, poate e o lansare de produse!

Horoscop 8 ianuarie GEMENI

E ceva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce beneficii și ca să vorbiți pe-ndelete vă scoate la cafea să puneți totul pe hârtie și să vă hotărâți.

Horoscop 8 ianuarie RAC

Se poate sterge-ntr-o clipă orice supărare și să vă refaceți viața de cuplu, să aveți liniște sufletească, așa cum v-ați dorit. Ieșiți la o plimbare și lămuriți povestea.

Horoscop 8 ianuarie LEU

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vă poate fi companion de viață și să vă asortați cum nu se poate mai bine, că va fi compatibilitate.

Horoscop 8 ianuarie FECIOARĂ

Poate faceți rondul de onoare pe la prieteni, dacă nu cumva o să vă-ntâlniți în parc, la munte, undeva, pe o pârtie de schi, de săniuș.

Horoscop 8 ianuarie BALANȚĂ

Ca să vă mai dezmorțiți un pic, poate plecați în plimbare până la cel mai apropiat munte, sau vă duceți în vizită la rudele pe care nu le-ați văzut de Crăciun.

Horoscop 8 ianuarie SCORPION

Porniți în forță și o să vă gășiți și parteneri care să țină pasul cu voi la munte, pe o pârtie, sau ca să dați viață unui eveniment, un concurs, un spectacol.

Horoscop 8 ianuarie SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să aveți o colaborare și o să faceți rost de bani că o să vă dați acceptul și o să vă reglați din punct de vedere financiar.

Horoscop 8 ianuarie CAPRICORN

Se poate să plecați pe undeva să luați o gură de aer proaspăt și să reactualizati niște relații care se pierduseră pe drum și o să vă-ntoarceti cu alt vibe.

Horoscop 8 ianuarie VĂRSĂTOR

O să cheltuiți cu destulă ușurință niște bani și o să le faceți câteva surprize alor voștri, poate și unor prieteni a căror zi onomastica o fi fost vineri.

Horoscop 8 ianuarie PEȘTI

E un eveniment, chiar și online la care o să luați parte și o să vă extindeți aria de influență că veți da de oameni cu care veți interacționa pe mai multe planuri.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *