Astrofun

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Berbecii au foarte bună minte și simț în legătură cu afaceri de familie sau patrimoniale. Știu unde să investească banii sau să repare lucrurile.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii stau bine la capitolul relații și imagine publică, pentru că știu cum să manevreze lucrurile ca toată lumea să le dea dreptate sau să le facă pe placă. Au farmec și magnetism.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Gemenii duc muncă de lămurire, mai ales pentru banii lor și la muncă sau cu cineva cu care cooperează și reușesc până la urmă, găsesc acele argumente care îi fac pe unii să scoată bani din buzunar.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, ziua este aducătoare de discuții emoționale sau argumentele emoționale sunt implicate cumva în afaceri și subiectele legate de moralitate, de cooperare, vor să ne fie bine tuturor. În felul acesta, ei impresionează.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii sunt preocupați poate mai mult de sănătatea cuiva apropiat pe care îl ajută și cum trebuie să se discute cu sinceritate despre situație, apar și soluțiile mult mai ușor.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Fecioarele sunt foarte bune diagnosticiene, mai ales când e vorba de noi cunoștințe, simt imediat, ştiu imediat cu cine au de-a face. În plus, călătorii foarte frumoase și vizite minunate.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Balanțele pot câștiga bani din ceva ce au mai făcut și poate că revin acum la un proiect, o lucrare sau o activitate veche. În tot cazul, le trece prin minte că dacă se rezumă la lucrurile foarte cunoscute, e mai simplu, mai eficient și mai bine.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii pot culege roade de pe urma acestei zile, mai ales dacă nu amână niște întâlniri cu persoane delicate sau un pic ciudate, dar cumva pe care au ajuns să le cunoască și știu cum să le ia. Au parte şi de călătorii fructuoase.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Săgetătorii sunt prudenți, mai ales dacă cineva încearcă să-i fascineze, mai ales în probleme materiale și financiare și se pare că sunt destul de rezistenți. Nu pleacă urechea la orice compliment.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii stau foarte bine la capitolul relații și întâlniri. Le arde mai mult de conexiuni și e bine că așa este și harta lor. Aspectele sunt minunate și pot face cunoștințe foarte plăcute.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii au autoritate, muncesc pe brânci și au orgoliu, deci nu permit ca cineva să le nege eforturile sau să le critice munca.

Horoscop 8 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Peștii foarte bine stau și ei, mai ales în a doua jumătate a zilei, la capitolul rezultate profesionale și asta pentru că au făcut bine că și-au ascultat sufletul și inima. Ajunge și cineva să important să le dea dreptate.

O zi specială astăzi, cu Luna în Scorpion şi care ne cere să fim intuitivi și cumva să nu ne ghidăm numai după lucruri, aspectele materiale, ci și după cele mai sensibile.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *