Astrofun

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

 

Poate o să apelați, în cele din urmă, la un credit bancar, ca să vă rezolvați problemele case ori ca să vă puteți taxele școlare, ori alte costuri suplimentare.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR  

Se poate să intrați în negocieri și să țineți la părerea și la pretențiile voastre, dar s-o faceți cu diplomație, că e momentul vostru de relansare în planul afacerilor.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI  

O să puteți lega noi prietenii și vă găsiți și să vă găsiți și perechea de suflet ca nu e genul vostru să trăiți în singurătate dacă ați trecut printr-o despărțire.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

 

Lucrurile vă ies mai ușor în perioada asta și o să vă bucurați și de susținere din partea alor voștri și o să vă mai puteți ocupa și de voi, că aveți nevoie de o pauză.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

 

O atmosferă mai destinsă la serviciu și o să dați dovadă de creativitate, iar acasă o să fie de făcut treabă, dar veți face și niște achiziții.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

O sa faceti progrese la școală, poate aveți și un examen, o verificare și o să vă meargă totul strună, că sunteți bine pregătiți și vreți neapărat să promovați.

 

Horoscop 8 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

E posibil să vă alegeți cu un salariu mărit, pot fi și niște bani din particular și să vă asigurați un comfort sporit acasă, că o să mai dați refresh interiorului.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *